AKTUELNO

Veče počelo uzbudljivo.

Reper Vuk Mob je pre nekoliko dana zatražio poligrafsko ispitivanje kako bi dokazao svoje tvrdnje o odnosu sa Kristinom Kijom Kockar. Voditelj Darko Tanasijević je ušao večeras u Belu kuću, kako bi svi saznali rezultate ispitivanja, na koje je Vuk danas išao. Zadrugari su čuli prvo pitanje na koje je Vuk odgovarao.

Da li si bio u sa Kijom u stanu na Zvezdari? - glasilo je prvo pitanje.
Da - rekao je Vuk, a odgovor je bio tačan.

Nakon ovoga usledio je aplauz od zadrugara, pa je ustala Nadica Zeljković.

Foto: TV Pink Printscreen

Šta da kažem, malo me je zbunio kada je rekao ono da je levo soba, a desno. U redu je. Ne sumnjam, bio je, bio. Poštujem, ako je istina, istina je - rekla je Nadica.
Kada je opisivao stan na Voždovcu, bio je detaljan, a malo se zbunio kada je opisivao stan na Zvezdari. Večeras će stvari neke biti jasnije. Posle večerašnje emisije, javne ličnosti treba da znaju da nema laganja. Što se tiče nas, mi smo tu da kažemo ono što mislimo i da budemo realni. Ja sam ovde dobar sa svim akterima priče, sa Nadicom i njenom ćerkom, sa Vukom, njegovim roditeljima i njegovom verenicom. Nije mi jasna Kija, rekla je da je bila sa njim, a to da li je bio u stanu je neznačajno. Mogla je da kaže da je bio na Zvezdari. Istina mora da bude na prvom mestu - istakao je Lepi Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Ni ja ne razumem zašto Kija ne bi rekla. Nema potrebe da kaže da nije - dodala je Kijina majka.
Generalno, mislim da većina kuće nije slušala ni Kiju, ni Vuka šta su govorili te večeri. On kad je opisivao stan, vrlo detaljno, mnogi su komentarisali da je pogrešio. Ali čujem da nisu ni Kiju - dodala je Sandra Rešić.
Mi ćemo tumačiti od pitanja do pitanja, ovde nema strana, komentarišemo realno. On mi je rekao da je Kija to rekla da nije jer se viđala sa nekim do koga joj je stalo - dodao je Marko Đedović.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.

#Kristina Kija Kockar

#Nadica Zeljković

#Trenutak istine

#Vuk Mob

#Zadruga 4