AKTUELNO

Ko prevari jednom, prevariće opet

Majka dvoje dece Džejmi Volker iz Amerike saznala je za ljubavnu aferu svog supruga, a da stvar bude još gora, žena sa kojom ju je varao punih pet godina je njena majka.

Džejmi je zatim objasnila kako ih je u prevari zapravo razotkrio njen sin tinejdžer kada je upao u sobu i zatekao u ljubavnom zanosu svog oca i baku.

"Moj sin im je poručio, ako joj vi ne kažete, ja ću to uraditi", kaže Džejmi. 

"Moj sada već bivši suprug odlučio je da da mi otkrije istinu. Bilo je tokom jedne duže vožnje u automobilu. Završili smo na parkingu Valmarta, imali smo ozbiljan razgovor i rekao mi je šta se sve događalo poslednjih pet godina. 

Džejmi je bila skrhana bolom, ali tvrdi da nije odmah mogla da ga ostavi zbog finansijskih problema.

"Bila sam šokirana i nisam znala šta da uradim. Nisam bila u finansijskoj mogućnosti da se brinem za sebe i decu u to vreme, tako da sam ostala s njim i krenuli smo na terapiju". 

Kasnije su se preselili u državu Tenese kako bi prošlost pokušali da ostave iza sebe i krenuli iznova, ali se njen suprug nije zaustavio u prevarama. Ovan put, ljubavnu aferu imao je sa koleginicom s posla.Par se konačno razveo 2017. godine, nakon čega je njen bivši suprug oženio koleginicu s kojom ju je prevario. Otkrila je i kako se njen tada 16- godišnji sin nosio sa tom situacijom i kako je podneo razvod roditelja.

"Bilo je to za njega traumatično iskustvo. Sada je dobro, ali neko vreme je bilo problema.

Rekla je da njen sin nema dobar odnos sa bakom i ocem, ali da ona i bivši suprug i dalje zajednički odgajaju dete. Sa majkom kako kaže, nije pričala četiri godine dok rane nisu zarasle. Prošle godine su izgladile odnose, ali priznaje da još uvek ne može s njom da razgovara o bivšem suprugu.

#Ljubav