AKTUELNO

Sve je rečeno!

Trenutna tema u večerašnjoj emisiji "Pretres nedelje sa Milanom Miloševićem" jeste veza Maje Marković i Alena Hadrovića. Milan Janković Čorba je ustao da iznese svoj komentar.

kad sam postavljen za vođu, hteo sam da je postavim za omiljenu Mića mi je rekao kako je to u redu, da bi se malo odmorila. Ja sam njoj pokazao simpatije tu, ja sam je pitao da joj legnem u krevet, ali nisam uspeo kao Alen koji je bio uporan. Ona je pristala da legnem pored nje, mi smo pričali tokom noći uglavnom o deci koja odrastaju bez nas, i ja sam joj reko kako je ovo za dobro naše dece. Jocu nismo pominjali, razmišljao sam o svemu šta smo pričali, ali emocije neke su tu bile obostrane - rekao je Čorba.
Ti kad si reko da gajiš simpatije prema meni, ja sam rekla da ja nemam simpatije prema tebi - rekla je Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

Kad me je Mića pitao da li bih j*** Maju, ja sam rekao ne i samo sam naglasio da bih sa njom imao decu. Da sam se malo više potrudio, ja bih sada bio sa njom! - rekao je Čorba.
Ja nisam imala simpatije prema njemu, i on nije moj tip. On je super, ali nije moj tip i nema tu nikakvih emocija. Mi smo bili zajedno u budžetu, ali nije bilo emocija! - rekla je Maja.
Maja i ja smo napravili plan da ona trenira sa mnom kako bi Alena pravila ljubomornim, kad sam ja shvatio da je Maja shvatila ozbiljno to što sam prespavao sa njom u krevetu, ja sam se udaljio. Ja nisam želeo daleko da idem zbog Alena i njene porodice, ja sam se skroz udaljio! Moram da kažem da je Alen vitez, koji je dobio ono za šta se borio, a Maja ako je iskrena priznaće da je imalo simpatija među nama. Ona ne razmišlja ni o detetu ni o deču, a ljudi to osuđuju. Ona sebe samo kalja, greška je što ranije nije dala objašnjenje dečku- rekao je Čorba.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam rekla nakon tog spavanja u hotelu da je sve to bila greška - rekla je Maja.
Teško bih podneo kao i svaki muškarac koji je sa nekom osobom u vezi, još i ako su radili na bebi! Taj detalj me je zbunio, i ja sam neko ko ne bi pustio verenicu u rijaliti, ali je jasno da veza nije bila prava, pa je došlo do ovoga. Ja ne bih želeo da komentarišem vezu osobe sa kojom se družim, mislim na Alena. Kad budu izašli iz rijalitija, videće da li je sve bilo kako treba - rekao je Ša.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako je sve izgledalo, pogledajte u nastavku.

Autor: P.I.

#Zadruga