AKTUELNO

Još jedno priznanje Maje Marković.

Nakon javnog obraćanja Maje Marković pred milionskim auditorijumom, i priznanjem da je zvanično gotovo sa njenim verenikom Jovanom Putnjikovićem, u Beloj kući je nastao opšti haos. Ljubav Maje i Alena Hadrovića glavna je tema ove večeri, a njihova romansa, mnogima je zaparala uši. Dosta zadrugara javilo se kako bi dalo svoj komentar, među njima i Bora Santana, kao i Vladimir Tomović.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam nju pitao šta se desilo sa Jocom, pa sam je pitao i za muža. Tu sam shvatio da je imala problema sa bivšim, pa da joj se Joca našao tu, i da ju je sve vezalo i fasciniralo. On joj je pružio pažnju, zaštitu, i nije očekivala da će tako brzo da je veri. Muž je tražio od nje da idu na sud i ostalo, sve joj je bilo vau, i zato je ostala u beogradu, Joca joj je pružio utočište - rekao je Bora.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja vidim da je po prvi put iskrena kada je reč o Joci. Meni ovako nije ispričala. Mislim da se bojala kako će je narod osuditi zbog saobraćajne nesreće, sada si po prvi put priznala - dodao je Bojan Savić.
Onog momenta kada je Joca pao sa motora, a gledajte sada ovu situaciju, da sam ja imao napolju verenicu, ne postoji ta sila i milioni, okovi, lanci, ja bih izašao. Nisi ga volela! Tako je i Jovana Ljubisavljević napravila situaciju sa Lukom i njenom porodicom. Samo hoću da kažem, što se jače zagrle to će bolje biti, tek se sprema hajka na njih - rekao je Tomović.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja se ne bojim, meni je ovo limunada! - dodao je Alen.
Ja vas ne osuđujem, nego ne mogu shvatiti kako možeš ovo, nakon svega, ti njega kao ostavljaš dok on leži u bolnici- dodao je Fran.
Ja sam majka, i u takve veze sam ulazila, kad sam videla da imam podršku. Zato razmem Maju - rekla je Snežana.

Foto: TV Pink Printscreen

Kakav odnos ste imali ti i tvoj muž? - glasilo je pitanje.
Moj muž i ja smo imali toksičan odnos, nismo se slagali, bilo je dosta svađa, nije bilo nasilja, meni je najviše žao što su sve to slušali moji, ali i dete. Mi smo pokušali da idemo dalje, zbog deteta, bilo me sramota da prekinem taj odnos. I posle toga, nije sve bilo kako treba. On je, hvala Bogu dobar otac, ali taj period bio mi je jako težak. Ne bih o tome da pričam, jer je on sušta suprotnost - dodala je Maja.
Kada si živela sa Jocom, da li si imala kontakt sa Radovanom? - pitao je Milan.
Bilo je problema, on me voleo i dalje, ili je bio opsesivan, pravio je probleme i smetalo mu je sve to. Jovica nije bio ljubomoran, stalno me pitao samo da li sam imala emocije, ali ništa preko toga - rekla je Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: D.B.

#Zadruga