AKTUELNO

Skandal bivšeg para nikako da prestane!

Pevačica Ana Sević, koja je u osmom mesecu trudnoće, nedavno je doživela veliku neprijatnost kada je njen bivši suprug, popularni pevač, Darko Lazić u emisiji "Premijera - Vikend specijal" ispričao da njihovu ćerku Lorenu nije video godinu dana.

Ana je iznela dokaze i priložila fotografije koje dokazuju da je Lorena bila kod Darka tokom leta, te da je kod njega čak slavila i rođendan, a danas je na ovu temu govorila i u emisiji "Ekskluzivno".

Foto: TV Pink Printscreen

Spekulisalo se da je Ani pozlilo kada je čula šta je Darko izjavio, ali ona tvrdi da nije bilo tako.

Nisam bila sam u Begoradu, bila sam kod Danijelovih roditelja, oni su u okolini Šapca. Inače se nikad nisam bavila komentarisanjem stvari koje izlaze u medijima, nije mi pozlilo, to je sve što mogu da kažem - rekla je pevačica.

Foto: TV Pink Printscreen

Sevićeva nije želela previše da komentariše ovu temu, te je istakla da se ne bi bavila time ko je smislio ovu laž.

Mene se to ne tiče, da ulazim toliko duboko u nečiju glavu što nešto radi. Moraš da pitaš osobu koja je to izjavila, a ne mene... Budi siguran da ćeš dobiti "iskren" odgovor - rekla je sarkastično Ana i dodala:
Nemam nameru da razgovaram na tu temu, o njemu, niti o bilo čemu vezano za njega. Biće (suđenja) posle porođaja. Ja za sve imam dokaz.

Pevačica je dodala da će njihova ćerka Lorena znati sve kada poraste, ali i da već sada shvata neke stvari, te je istakla da ima veliku podršku porodice i prijatelja.

Foto: Pink.rs

Moje dete kada dođe vreme će znati šta je istina, ona je već prilično velika da shvati neke stvari iako ja ne komentarišem ništa. Moji roditelji, prijatelji ne prate medije da bi se opteretili, ali znaju šta je istina jer su prisustvovali mnogim stvarima. Podrška mi znači, u smislu da ima ljudi koji su spremni da kažu neke lepe reči, dobila sam poruke od velikih zvezda, od velikih ljudi, koji imaju karijere, porodice, za mene nema većeg komplimenta od toga - rekla je Sevićeva.

Ana je progovorila i o drugom stanju, prinovi koju čeka sa partnerom Danijelom Nedeljkovićem, ali i o udaji.

Osmi sam mesec. Prošli put kad sam bila trudna sa Lorenom, bila sam u emisiji "Amidži šou" još bliže porođaju nego sad. Vera Matović me je ubeđivala da nosim dečaka po mom obliku stomaka, koji je identičan kao i sad - rekla je Ana koja inače čeka devojčciu, te je otkrila da je već trebalo da stane na ludi kamen:

Foto: E-Stock

Trebalo je da obučem belo, ali korona je poremetila sve planove - istakla je pevačica.

Autor: R.L.

#Ana Sević

#Darko Lazić