AKTUELNO

Pre pet godina dospeli su u žižu skandala.

Pre pet godina glumica Mina Lazarević i njen bivši suprug solista baleta Narodnog pozorišta u Beogradu Goran Stanić dospeli su u žižu skandala kada je glumica optužila Gorana za fizičko nasilje. Mina je ss decom otišla kod kume na Novi Beograd, a Stanić je, navodno, iz automatske puške pucao kroz prozor kada je shvatio da supruga neće da se vrati u njihov dom, a policija je došla po prijavi stanara i uhapsila ga.  

Stanić je dugo ćutao o ovoj temi, a sada je posle pet godina, odlučio da progovori o svemu.

Ćutao sam pet godina zbog dece. Ona je sada počela ponovo da preteruje i priča o nasilju koje se nije desilo. Kad sam završio u Centralnom zatvoru, mesec dana je trajala istraga i tužilaštvo mi je tada ponudilo nagodbu. Ponudili su mi da u zamenu za smanjenje kazne zbog posedovanja oružja priznam da sam verbalno napao suprugu - rekao je Goran i dodao da su sada u korektnim odnosima:

Foto: E-Stock/Miloš Rafailović

Osuđen sam na godinu dana kućnog zatvora. Mina i ja danas imamo normalan odnos i dogovaramo se oko dece. Nije mi jasno što me i dalje razvlači po medijima. Našli su mi oružje i to neću da poreknem. Platio sam za svoju grešku. Naravno da nisam pucao na nju, niti sam je udario.

Goran je istakao da nije krivac za krah njihovog braka, te je dodao da više ne koristi oružje i da je sa tim gotovo.

Zašto bi meni uopšte ponudili nagodbu ukoliko su imali čvrste dokaze? Danas bih, da je sve tako kako se piše, verovatno sedeo u zatvoru. S mojim hobijem i oružjem je gotovo. Naučio sam dobro tu lekciju - istakao je Goran.

Foto: E-Stock/Miloš Rafailović

Autor: R.L.

#Goran Stanić

#Mina Lazarević