AKTUELNO

Posvetila se muzici.

Nakon dramatičnog ljubavnog odnosa sa pevačem Dadom Glišićem s kojim je skoro godinu dana provela u Beogradu, bivša zadrugarka Zerina Hećo govorila je posle dužeg vremena za javnost. Ona je svoju ispovest imala u emisiji "Premijera - Vikend specijal".

Foto: TV Pink Printscreen

Ovom prilikom rekla je kako ju je poznati pevač fizički i psihički maltretirao. Zerina Hećo je otkrila i kako se oseća i da li je prebolela težak period koji je iza nje.

Još uvek se oporavljam, ide na bolje, za sve je potrebno vreme, tako i za ovo. Mislim da mi dobro ide što se oporavka tiče - rekla je Zerina i dodala.
Promenilo se mnogo toga. Nikada neću više verovati ljudima, pogotovu muškarcima. Više ću da se brinem za sebe, pogotovo za zdravlje. Sve što sam nakon toga pročitala, pregledala, videla i čula, bilo je šokantno. Tako da, mogu da kažem da je moj krug ljudi sužen na minimalno i da sam ja u okruženju gde sam izolovana, što mi prija - priča Hećova.

Foto: TV Pink Printscreen

Poslednjih nedelja mediji su navodili kako Dado Glišić na sve moguće načine pokušava da stupi u kontakt s Zerinom Hećo, kao i da na sve moguće načine pokušava da je razdvoji od ćerke, a Hećova je otkrila i da li je s pevačem u bilo kakvom odnosu. Zerina je rekla i kako trenutno radi na novim pesmama, ali da je saobtirana.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne postoji nikakva relacija, niti bilo kakav odnos, niti će postojati. Što se tužbe tiče, za to se brine Tužilaštvo i moj advokat. Dosta sam sabotirana što se tiče tog muzičkog posla, ali se trudim da ljudima prezentujem sebe kao nekog izvođača i kao nekoga ko komponuje i piše tekstove, pa će se valjda i ta vrata otvoriti - dodala je Zerina.

Autor: S. K.

#Zerina Hećo