AKTUELNO

Večeras će se obrađivati goruće teme.

Tokom večerašnje emisije "Pitanja gledalaca" ustao je Marko Đedović, kako bi prokomentarisao odnos Aleksandre Nikolić i Filipa Cara.

Foto: TV Pink Printscreen

Ona je rekla kako je razlog raskida, te pogrdne reči! Vidite, ja ne smatram da tu ima bilo kakve ljubavi, mislim da ona to koristi radi promocije i kako bi došla do centra pažnje. Ona vapi za nekom ljubavlju, a do tada ih jašu konji. Aleksandra jeste ljubomorna, ali ne na njihovu ljubav, nego jer je centar pažnje prebačen na njih. Mina i Car, liče mi da ima tu nekih varnica, ali neće se on koprcati Mini još dugo, jer ako proba koprcaće se kod kapije - rekao je Marko.
Aleksandra mora da se pomiri sa tim da je Mina pored nje jedna tuna, a ne obična riba i da je jako prefinjena - rekao je Kristijan.

Foto: TV Pink Printscreen

Ovde je prisutna ljubomora, ovi ljudi kao da nisu normalni, ali nisu neka teška oboljenje! Ovde imamo patološke ljubomore, između Tare i Mine vlada neki čudan odnos, i one se kao druže a u stvari se mrze - rekao je Marko.
Pa ukratko, ja bih rekla to što se tiče moje ljubomore. Mina i ja se lepo slažemo i ja nisam ljubomorna, ja jesam rekla Filipu da ona nije devojka za njega, ali da nije teško da se neko zaljubi u nju, ali tada ćeš da poludiš. Ja ne znam šta se dešava kod nih, ali mi je Mina rekla da ne zna koliko će izdržati sa njim, jer je ljubomoran, agresivan i posesivan - rekla je Tara.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja cenim tvoje mišljenje ali si mi kontradiktorna. Kad si ušla rekla si Mini da se kladite da će se ona smuvati sa mnom, i tada si i meni dala nadu - rekao je Car.
Ja sam rekla svima, i Caru da ko sa Minom bude, taj ne dogura daleko - dodala je Miljana.
Mina i ja imamo problem star pet godina, i mi nismo prisne, ali imamo povremeno momente kada smo dobre. Ne mislim da je Mina ljubomorna, i ona mi je rekla kako ja njoj nisam kriva nizašta. On je bio pijan, a ona je besna kada je on pijan - rekla je Tara i dodala:

Foto: TV Pink Printscreen

Što se tiče devojačke večeri, ja se nisam obukla kako treba jer nisam imala šta da obučem, a i Mina se nije za moju svadbu obukla .

Kako je sve izgledalo, pogledajte u nastavku.

Autor: P.I.

#Zadruga