AKTUELNO

Lajf kauč je postao vruć kauč!

Ivana Šopić na RED TV-u kod Pande i Kendija u emisiji "Pitam za druga" govorila je i o svom ljubavnom životu. Tom prilikom istakla je da ima udvarače, nakon što su je voditelji emisije raskrinkali.

Foto: RED TV

Imamo jednu tajnu. Ovaj kauč će postati vruć kauč. Dosta ljudi pitalo je na Instagramu da li imaš dečka? - rekao je Panda.
Nemam dečka - rekla je Ivana.
Mi imamo informaciju. Da li imaš udvarače? Da ili ne - nastavio je Panda.
Pa imam, svaka devojka koja zrači ima udvarače - odgovorila je Ivana.

Foto: TV Pink Printscreen

Zatim je Ivana komentarisala i sukob sa Osmanom Karićem, koji je otac njenog bivšeg dečka Stefana Karića.

Ja sam morala da imam taj sukob s nekim ko nije bio u rijalitiju, a otac je u tom momentu mog dečka. Zašto se niko nije posvađao sa mojim ocem? Ne želim nikoga da krivim, ali nikada neću da se povučem. Ja znam šta branim. Sebe i svoje stavove i tako sam ušla u sukob sa Osmanom. On je počeo da me proziva preko Instagrama, a poslednji naš kontakt je bio najnormalniji - rekla je Ivana na RED TV-u.

Foto: RED TV

Ti si rekla da nisi raskinula s Stefanom, nego s njegovim tatom - dodao je Panda.
Tačno... Nikada ga ne bih spomenula, da se on sam nije eksponirao. Mislim da je prešao granicu kada je objavio slike mojih roditelja koji se nisu nikada eksponirali. On je objavio sliku mog oca i napisao: "Ovaj čovek se čuva svoje ćerke". Mislim da je to otišlo predaleko - izjavila je Ivana.

Foto: TV Pink Printscreen

Za kraj ovog segmenta, bivša zadrugarka rekla je i da li bi bila sa Markom Janjuševićem Janjušem u vezi, nakon što se on nedavno razveo od nekadašnje supruge Ene Sević.

Da li bi bila sa Janjušem, sad nakon što je razveden - pitao je Milošević.
Ne, ne bih... On me je razočarao, ali je ispao mnogo bolji čovek od drugih - pričala je Šopićeva.

Autor: S. K.

#Ivana Šopić