AKTUELNO

Zadrugari ispratili cimerku kako dolikuje.

Došlo je vreme da saznamo ko će večeras napustiti "Zadrugu". Voditelj Darko Tanasijević se, nakon što je obavio intervjue u Šiša baru, zaputio ka sobi za izolaciju. Darko je pozvao takmičarke nominovane za izbacivanje, Radu Vasić i Miljanu Kulić, da mu se priključe u novom delu imanja, gde će se u sali za fizičko odigrati zanimljiva igrica koju je pripremio Veliki šef.

Najviše mi se svideo Vukov, Majin i Monikin nastup. Mišelov nastup sam videla do polovine, on lepo peva, nije neočekivano. Ne bih da komentarišem Kristijanovu pobedu, ja sam donela odluku da ču od sad da budem statista - rekla je Kulićeva Darku.

Kada su došli do sale za fizičko, Darko je objasnio Radi i Miljani da će igrati Iks-oks igru. Njih dve su istim tempom nosile svoje oznake, a zadrugari su ih bodrili. Treći simbol su uzele skoro u isto vreme, a Rada je postavila svoj oks tako da Miljana nije mogla da sastavi niz, ali je na kraju igre ipak uspela da naniže tri iksa i samim tim je pobedila u igrici, zbog čega su joj duplirani glasovi.

Foto: TV Pink Printscreen

Darko je saopštio glasove. Nakon dupliranja glasova, Miljana je imala 94% glasova, dok je Rada imala 6%. Vasićka se pozdravila sa zadrugarima i zaputila ka studiju, gde ju se sačekala Dušica Jakovljević. Kulićeva se prilikom pozdravljanja rasplakala.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.

#Miljana Kulić

#Rada Vasić