AKTUELNO

Nikad nije bio iskreniji.

Nakon zurke i proslave rođendana Anđela Rankovića, i nakon poruka, balona i torte koja je bila namenjena njemu i Ivani Marinković, oni su se našli u garderoberu, i porazgovarali o svemu. Ivana je mislila da se na početku sve desilo zbog Teodore Džehverović, i da je ona razlog njihovog raskola i razdvajanja. Međutim, Anđelo je to oštro demantovao, potom ponovio da to nije razlog.

Foto: TV Pink Printscreen

Ti si u jednom trenutku jedna osoba, potom druga. Kao da sebe tek upoznaješ, ne mogu da te skontam. Ti mene možeš da ukapiraš i sve znaš, ali ja tebe ne mogu da pohvatam. Niti mogu da razumem - rekla je Ivana.
Ništa ovde nema veze sa tobom, jednostavno, ne umem ni da objasnim. Miožda sam samo bežao od bilo kakvog kontakta i odnosa, da se sve to ne bi produbljivalo - rekao je Anđelo.

Foto: TV Pink Printscreen

Je l' tebi to bolje? - pitala je Ivana.
Pa ne, samo se plašim, da kada bismo više vremena provodili zajedno, da bi se ti više zaljubila, i šta onda ja tebi kažem da to ne mogu, neću, i biće ružno prema tebi - rekao je Anđelo.
Pa onda ništa - rekla je Ivana.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja to neću, samo ne želim da ti budeš povređena - rekao je Anđelo.
Samo želim da se sklonim, i da nemamo ništa, ne mogu protiv emocija, jer da sam napolju, ja bih se sklonila, kapiraš - rekla je Ivana.
Nisam budala, znam sve, nisam spreman ni za kakvu vezu, za ležanje, češkanje, maženje. Bes i razočarenje je u meni sada, a možda je i ono što si pominjala, i bivša, ne znam nemam želju za svim tim sada. Kapiraš? To je razlog što ja ne želim, jer ako ti mene vidiš da se grlim sa Minom, i plačeš, šta će biti za sedam dana? Ja možda želim da vreme provodim sa Ša, Šebezom, sutra dođe neka moja drugarica i treba da se plašim šta će da bude - rekao je Anđelo.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u video - prilogu.

Autor: D.B.

#Zadruga