AKTUELNO

Zadrugari složni!

Četvrtak u "Zadruzi" predviđen je za emisiju "Gledanje snimaka", koje se zadrugari posebno pribojavaju, jer su suočeni sa onim što su pričali ili radili po ćoškovima, kako oni često umeju da kažu.

Prvi snimak bio je na temu odnosa Vladimira Tomovića i Jovane Ljubisavljević u hotelu, nakon situacija kada joj je Tara Simov saopštila da ju je dečko otpratio sa Instagrama, a pominju i Minu Vrbaški.

Ja sam samo došla do zaključka da je istina ono što govori Milan Milošević. Mene je Tomović takođe mogao da pita, jer sam čula da komentarišu kako sam jedina ja to prenela. Rekla sam i njoj da joj to ne treba, ne želim da se uplićem u to. Nije istina da mi ništa nije sveto, kako je Vladimir rekao, ja jesam grešila, ali sam se promenila. U studiju sam komentarisala da mi je Jovana super i uvek sam je hvalila. Nadam se da u sledećem klipu neće biti mene. Ja ću uvek sa njom imati odličan odnos, lepim rečima sam joj pružila podršku za neke stvari - rekla je Mina.
Ja nisam rekla da sam se čula sa Lukom, nego sa nekim profilom njenim, ne znam ni ko ga vodi. Između redova jesam ti, Jovana, rekla da si glupa. Delimično sudeluješ u tome da on bude besan na mene. Nije morao biti pušten klip gde ti plačeš tek kada ti se on približi, već su mi jasne sve stvari - komentarisala je Tara.

Foto: TV Pink Printscreen

Jovana, kada već pričaš o svetim stvarima, bolje razmisli o svom životu, jer vidim da ti ne ide od ruke. Mislim da nisi merodavna da pričaš o nekim svetim stvarima, jer je samo tebe dečko otpratio zbog nekih stvari koje radiš, a drugima su svete! Neko ko je tebi sve sveto, nabio te je u du*e! - poručio joj Đedović.
Ovo su manipulacije Tomovića, ubeđuje je da ne radi ništa loše, ali njenom dečku to izgleda loše, klasične igrice - rekao je Fran.

U video - prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: M.I.

#Zadruga