AKTUELNO

Nije više mogla da ćuti.

Nakon ozbiljne svađe sa Sanjom Stanković koja je prerasla u ozbiljan bes, Jovana Tomić Matora neko vreme nije mogla da se smiri, pa je nastavila da urla po sobi, iako Stankovićeva više nije bila tu. Prišli su joj mnogi, a među njima i Žana Đorđević koju je tokom današnje emisije "Pitanja gledalaca" ozbiljno napala, jer joj se nije našla kao prijatelj tu.

Sanja ima emocije, ili neka od vas dve, zato dolazi do ovoga. Znam sve, znam da si joj nosila klopu kad je bila loše, sve znam. Ali nemoj zbog svojih da se ponašaš ovako - rekla je Žana.
Ja imam emocije, trčala sam za njom! Ljubi se sa mnom, a ima dečka, ajde beži - rekla je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Pričale smo pre nego što je ušla, tebi su opet plava usta, šta radiš sebi? - pitala je Žana.
Ona sve izaziva u meni, ne mogu da verujem šta mi se dešava. Misli da ću da je tapšem jer je Kristijan nabija na k*rac - rekla je Matora kroz suze.

Foto: TV Pink Printscreen

Smiri se zbog svojih Jovana, vidiš na šta ličiš - rekla je Mina.
Znaš kako je odvratna kad joj priđem, ja spuštam loptu i sve, a ona je odvratna. Sa strane kad prođem, ona mi prebacuje Moniku. Kakav bi ja prijatelj bila prema njoj kada bih joj prećutkivala. Ona me zna u dušu, i zato sve ovo radi, namerno me izaziva, i pokušava da bude ironična - rekla je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Nisi luda valjda da grebeš i da izađeš? - rekla je Žana.
Opet isto, na moje oči, ona šeta sa Anđelom. Ne znam što se ne smuva sa njim, ona laže, i petlja. On je dupla p*čka. Rekla bi samo, ako se smuvaju, ti si ispala s*sa, on je ispao pi*ka, i ćao - rekla je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Detalji u klipu ispod.

Autor: D.B.

#Zadruga