AKTUELNO

Haos!

U novom izdanju radio emisije ,,Amnezija" voditelj Bora Santana odlučio je da otkrije sve zadrugarke tajne. Marko Đedović bio je prvi gost na radiju, te se odmah na početku zahvalio za nesvakidašnju proslavu rođendana.

Potom je Marija Kulić došla na radio i prokomentarisala sinoćna dešavanja sa žurke, a jedna od glavnih tema koja ju je iznenadila jesu suze Ane Bulatović zbog dečka iz benda koji je svirao sa pevačicom Ljupkom Stević, budući da je to osoba sa kojojm je zadrugarka bila u ljubavnoj aferi.

Boro, moram da kažem da ti mnogo bolje, mnogo si se dobro uvežbao, one malo zamuckuju, tiše su, ali će se naučiti! Sledeći put će biti mnogo bolje i sve kako treba, ali hoću da pričam o žurki. Ima mnogo tema. Počelo je malo monotono i dosadno, ali su se toliko sitaucija izdešavale, da sam posle završetka žurke oitšla u apartman puna utisaka - izjavila je Marija na početku.

Foto: TV Pink Printscreen

Ana Bulatović, sinoć je bila na žurki, svi smo čuli da je u bendu njen bivši momak, to je taj čovek čiji je brak razorazila, ona je razvela nečiji brak, meni je to bilo smešno, pa sam htela da vidim kako izgleda čovek koji bi mogao da se razvede zbog nje. Kada sam ga videla, ja sam umrla od smeha, ali sada manje-više, kakav god da je, Ana je pričala jednu priču, izvinila se svojoj porodici. Ono što je mene razočaralo, ona je bila ispred, sve vreme je gledala u njega, izgledala je kao da je neko izvukao iz bureta, jasno se videlo da je bila tužna i uplakana, rekli su mi da su joj krenule suze, da li se ona priseća neke svoje greške, ne znam, ali postoji tuga za njim. Ja sam očekivala od nje - dodala je Marija.
Ja nisam rasturila ničiji brak, ja sam stajala na svakoj žurki i nisam se sklanjala ni zbog koga. To da li postoji tuga ili ne u meni zbog tog dečka, to je moja stvar. On jeste oženjen i hvala Bogu je sa svojom porodicom. Da, plakala jesam, ja sam ovakva i napolju. Kada sam srećna, srećna sam i smejem se, kada sam tužna, onda ću plakati. Ja neću praviti žrtvu od sebe
Imaš pravo da se suprostaviš mom mišljenju, tebe je pogodila istina - odbrusila je Marija.
Mi smo se voleli, te upadice ljubav pored žene... Ja sam sve ispričala - uzvratila je Bulatovićeva.
Ana se naljutila na njega, oni su se pomirili kada je ženi napravio drugo dete - otkrila je Kulićka.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte kako je sve izgledalo.

Autor: O. B.

#Zadruga