AKTUELNO

Šok!

Jovana Ljubisavljević sela je sa Đorđem Milutinovićem, te su popričali o estetskim zahvatima i izneli svoje mišljenje o tome. Naravno da je i Vladimir Tomović bio tema njihovog razgovora.

Foto: TV Pink Printscreen

Mene iskreno mrzi da idem u teretanu, ali nikada ne bih odradila d*pe! Da se ti pumpaš, da bi te neko vaćario - rekla je Jovana.
Pa ne zbog toga - rekao je Đole.
Hajde reci mi poentu pumpanja toga? Eto, da pipaš i da mesiš! Naj*baćemo od ovih žena koje se raspevavaju - izjavila je Jovana.
Umislile su da znaju da pevaju! Ja sam tebi pričao kada smo sedeli i pili piće, ti si mi rekla da nema sile, ja sam ti rekao da ćeš videti - nastavio je Milutinović.
Ma ja sam budala što sam se primila. Ja živim sa tom osobom tri godine, kao otpratio me sa Instagrama... - pričala je Ljubisavljevićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Koliko si ti bolesna - odbrusio je Đole.
Ne, tebi sad svaka informacija znači, logika mi je govorila da je neko uneo informaciju bio bi kažnjen - nastavila je Jovana.
Ti njega nisi prevarila, ali moje mišljenje je da je tebi to prijalo, te fore i sve to - prokomentarisao je zadrugar.
Šta prevarila? Nisam uradila 2% od onoga za šta me ubeđuju, samo moram da budem jaka! Da sam slobodna, uopšte ne bi bilo zanimljivo. Prijalo? Ništa mi nije prijalo! Ja sam mu rekla da džabe potencira priču, kada nikada ni ovde, ni napolju nećemo biti zajedno. Ukoliko on smatra da ne može da izdrži sa sobom, ja sam rekla da me ne zanima, otvorila sam karte. Zato što je on igrač, nije iskren, takvo mi je bilo mišljenje, dok se nije zakleo da je tako, u porodicu se zakleo, ali to ništa ne menja, moj stav je moj stav i ja sam rekla šta sam imala i to je sada jasna stvar. Ja sam mu rekla da možemo biti prijatelji, jer sam ja svakako ravnodušna - tvrdila je Jovana.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte kako je sve izgledalo.

Autor: O. B.

#Zadruga