AKTUELNO

"Jugoslovenka" se, počevši od sinoć, na TV Pink prikazuje svakog radnog dana od 20h.

Protekle večeri na TV Pink emitovana je prva epizoda dugo najavljivane serije "Jugoslovenka" koja je za male ekrane prikovala milionsku publiku i uzbudljivom pričom, ali i kadrovima, definitivno ostavila bez daha, a o jednoj sceni uveliko se već priča na društvenim mrežama. Naime, veliku pažnju privuka je ona u kojoj se Ivana Dudić (Sofija Baumen) i Jovana Milovanović (Kosana Ristić) golišave kupaju u vodi.

Foto: TV Pink Printscreen

Popularne glumice verno su dočarale priču i poput pravih profesionalaca snimile scenu o kojoj ne prestaje da se govori od sinoć, a svi su saglasni u jednom - da se ne zna koja je od njih dve lepša.

Foto: TV Pink Printscreen

Podsećamo, svakog radnog dana u 20 časova gledaoce širom regiona na TV Pink očekuje istorijsko-ljubavna drama “Jugoslovenka”. Neverovatna priča idejnog tvorca Romana Majetića i producenta Željka Mitrovića, počinje u avgustu 1916. godine, u trenutku kada je zemlja okupirana i podeljena između Austro-Ugarske i Bugarske. Istorijski deo priče fokusiran je na odnos između dela oficira s jedne i Vlade i Dvora s druge strane, kao i rasplet tih odnosa, događaje na frontu, ulogu srpske vojske u proboju Solunskog fronta i situaciju nakon oslobađanja zemlje. Deo priče koja je plod autorove mašte fokusiran je na dve porodice – Pavlović i Ristić – koje simbolizuju dva pola srpskog društva tog doba.

Foto: Jelena Simonović

Osim neverovatnih lokacija, vrhunske scenografije, maestralnog scenarija i autentičnih kostima, najveći adut serije “Jugoslovenka” je fantastična, pažljivo birana glumačka ekipa: pored glavnih glumaca Jovane Milovanović i Dušana Matejića, gledaćete deo postave iz “Crvenog meseca” – Ivanu Dudić, Mihajla Jovanovića, Slavišu Čurovića, Lepomira Ivkovića, Branka Đurića, Srđana Karanovića, Ninu Grahovac, Daniela Kovačevića i Miodraga Milovanova – ali i nova lica poput Jane Milić Ilić, Zorana Pajića, Stefana Radonjića, Dragana Vujića Vujketa, Tamare Šustić, Petra Ćiritovića, Branke Pujić, Borisa Komnenića, Žarka Stepanova, Dušana Kaličanina i mnoge druge.

Autor: D.T.

#Jugoslovenka