AKTUELNO

Saša Vidović je prema nezvaničnim saznanjima ATV-a ostavio oproštajno pismo majci i bratu, a danas mu je inače bila krsna slava.

Osuđen je 2019. na 19 godina robije zbog teškog ubistva Miroslava Lazarevića u Istočnom Sarajevu 2016. godine, ali i zbog nedozvoljene proizvodnje i prometa oruža i zbog izazivanje opšte opasnosti tako da je trebalo da odsluži jedinstvenu kaznu od 19 godina. Zbog ubistva Lazarevića osuđen je i Aleksandar Bulatović koji će robijati 18 godina.

Lazarević je važio za jednog od članova auto-mafijaške grupe iz Istočnog Sarajeva. Nakon njegovog ubistva ređale su se osvete pa je u Novom Sadu ubijen čak i otac Aleksandra Bulatovića kao odmazda za ubistvo Lazarevića.

Vidović je inače dovođen u vezu sa škaljarskim klanom. Njegovo ime je dovođeno u vezu i sa ubistvom vođe navijača Partizana Aleksandra Stankovića.

Stanković je ubijen u sačekuši u blizini Centralnog zatvora u Beogradu 2016. godine. Čim je nakon treninga u teretani seo za volan svog "audija A6" njegovom automobilu prišao je BMW iz koga je ispaljen smrtonosni rafal. Tom prilikom je ranjen i Milorad Đ. koji je u tom trenutku stajao pored "audija".

Ne isključuje se mogućnost da je i Aleksandar Bulatović bio blizak škaljarskom klanu.

#Crna Hronika

#Škaljarski klan