AKTUELNO

Ovo do sada nije pričao!

Tokom večeri Kristijan Golubović odlučio je da Aleksandri Nikolić i Zvezdani Stevanović koje su ga pomno slušale i nisu skidale pogled sa njega ispriča o svom burnom ljubavnom životu.

Foto: TV Pink Printscreen

Zamisli ti koliko je brakova, ja znam čoveka, oni znaš kako izgledaju, kao Romeo i Julija, ona se puca, on se puca i to žešće! To je poligamija, čovek je dvoličan, ja sam živeo sa ženom devet godina i šest godina, paralelno, zamisli kada j*bem ženu zg*za i zovem je Sale, i okreće se Danijela: ,,Kakav Sale?" misli peder sam! Ja sam u emocijama kao hteo da joj kažem Cale, meni pade đ*ka, ja sam počeo da ih mešam, jer su slično volele! To je poligamija! Ja stanem ovako, sedi ona tu, moja švalerka, moja ljubav i moja ljubav i sve tri ma nahvatale i kažu: ,,Pričaj smrade!", kažu da sam lud i sve tri me ostavile! Zamislite, ja spavam sa njom u kolima i dođem ispre dzgrade devojke, ovaj mi š*pu, a idem posle toga kod treće na Novi Beograd, a ja sam samo klinac željan života! - ispričao je Kristijan.
Isto tako može i neka žena da se igra sa tobom! - ubacila se Aleksandra.
Pa ja sam mojoj devojci skinuo nevinost, a bila je u pank fazonu, kad ona stane, ja je vidim da ulazi na zadnju platformu, vidim dvojica pankera, jedan bio, znaš kako markantan i stalno mi je govorila kakav je Rasta frajer. A ja pun, bokser, trenerka i vidim ide tramvaj, ja sam njoj u očima video to! Pogledala je levo i vidim je ja ide tramvajem do zadnje platforme. Ja špritnom, treba da izađe kod Đerma, a oni izlaze na drugoj, ona silazi, on između krsta živi, izlaze i preko puta ulice, a ona d*pe kruškasto, koketira, opasna p*čka bila! Nema! To se samo lepe k*rčevi na nju! - nastavio je Golubović, te je zadrugarka nastavio da prepričava svoj buran ljubavni život.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte kako je sve izgledalo.

Autor: O. B.

#Zadruga