AKTUELNO

Skandal.

Tokom emisije "Pitanja novinara" došlo je do žestokog verbalnog sukoba između Miljane Kulić i Tome Panića, kada se ona umešala u njegovo odgovor, kada je Panić ispričao da je Nadežda Biljić zamerila Tomi da je dopustio Milici Kemez i Miljani da joj se smeju zbog toga što ima šećernu bolest. Toma ju je odmah napao.

Foto: TV Pink Printscreen

Idi tuci majku malo, podsmevaj se drugima - urlao je Toma na Miljanu.
Nikad se nismo smejale Nadeždi što ima šećer. Meni je bilo žao jer je psihički labilna, razumem je. Pomenule smo da povrh svega ima šećer i da ne treba da gleda takve prizore. A on da voli majku svog deteta, ne bi dozvoleo da sve to gleda. Nikome se nisam smejala zbog bolesti, a on može da jede g*vna - uzvratila je Miljana.
Vrati stvari koje si ukrala Nadeždi - nastavio je Panić.

Foto: TV Pink Printscreen

Činjenica je da si se ljubio sa Aleks, sa Paulom, činjenica je da si pisao pisma. A videćete u koga se zaljubio, osoba mi je poverila tajnu, ne bih izdala. A to (za narkotike), tri puta sam uradila letos i priznala. Majku nisam tukla, sve sam obrazložila juče na Igri istine. Ovaj čovek se j u zadnjicu, sa Nadeždom je da bi dobio dete - urlala je Miljana.
Idi tuci majku. Da li si šmrkala ispred detata? Majko savesna... Ti si zaljubljena u mene, ali ne mogu da te j - uzvraćao je Panić.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.