AKTUELNO

Sve je počelo prošle subote tokom emisije "Zadruga - pitanja novinara".

Ivan Gajić i Mirko Gavrić gostovali su večeras u emisiji "Pitam za druga" na RED TV-u kod Stefana Kandića Kendija i Stefana Miloševića Pande. Tom prilikom komentarisali su Natašu Radan koja je tokom prošlonedeljne emisije "Zadruga - Pitanja novinara" uperila prstima u njih dvojicu. Tu situaciju pogledajte u video-prilogu ispod.

Sve ovo, prvi put javno su uživo u programu RED TV-a komentarisali Ivan i Mirko, koji su istakli da su razočarani u svoju drugaricu.

Vaša prijateljica - rekao je Panda.

Foto: RED TV

Moja više nije, ja je se odričem preko TV-a - rekao je Ivan Gajić.

Foto: RED TV

Moja jeste. Desila se situacija gde je ona ničim izazvana pričala kako sam ja pustio neke skrinšotove s njom, a onda se prebacila na njega (Ivana). Nikada sa svojim prijateljima ne pričam tim pisanim putem. Nataša je meni rekla da je nešto imala s Anđelom, ali ja nikada nisam ulazio u detalje. Jako lako je pljunula na ljude koji joj žele dobro. Onako lupetati i pričati gluposti... Ona je tako lako izgovorila naša imena, pa je sve prebacivala na mene. Novinari su joj rekli da prepiska nije sa Mirkom Gavrićem, a onda je prebacila na Ivana - izjavio je Mirko Gavrić.

Foto: RED TV

Stiglo mi je brdo poruka kada se to dešavalo. Ovo prvi put pričam. Poenta je da je pre ulaska ona meni ostavila prepisku i sa Anđelom i sa Šakom i sa Amarom. I navela mi je da prvo pustim prepiske sa Anđelom, pa sa Šakom... Mene je napala pre nego što sam objavio bilo šta od toga - dodao je Ivan Gajić.

Celu situaciju pogledajte u video-prilogu ispod.

Autor: Srđan Kuvekalović

#Red Tv