AKTUELNO

Odlučio da ih posavetuje.

Nominacije su se nastavile nakon kratke pauze za reklame, a voditelj Darko Tanasijević podigao je i Sandru Rešić, koja je otkrila šta misli o Maji Marković i Alenu Hadroviću, između kojih zadrugari biraju večeras.

Mnogo smo bliže Maja i ja nego ranije, razgovaramo bez reči, jako mi je draga devojka, mislim da je fina i dobra. Nemam ništa loše da kažem za njih dvoje, ali poslaću Maju, zbog ove situacije. Za Alena nemam nijednu ružnu reč - istakla je pevačica, a potom je ustao Lazar Čolić Zola:

Foto: TV Pink Printscreen

Maja je neko ko je fin i kulturan, lepa devojka, iskrena je. Sinoć je izabrala najbolji mogući odgovor. Da je rekla da je zaljubljena u Alena naletala bi na osude, da je rekla da joj se ne sviđa, opet bi bilo osuda. Ogradila se i dovro rekla da joj prija Alen. Dobro je rekla da joj treba poziv. Treba da sluša svoje srce, to joj je moj savet. Treba da prati svoje srce, a mislim da ono vodi ka Alenu. Nadam se da će biti srećni i zaljubljeni ovde. U suštini, biće trenutaka u kojima će se kajati, ali najbolje je da poslušaju svoja srca. Moram Maju da pošaljem, bliži sam sa Alenom - istakao je Zola.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.