AKTUELNO

Šok!

Maja Marinković oglasila se za portal Pink.rs, nakon što je obelodanila sve detalje odnosa sa Markom Janjuševićem Janjušem i njegovom, od danas, bivšom ženom Enom. Maja je inače objavila prepiske, snimke svađa, ali i fotografije na kojima su nagi.

Foto: Instagram.com

Maja za naš portal kaže da je sve to učinila jer nije više želela da krije istinu i ispada negativac, a onda je istakla kako joj je pretila Ena, a spomenula je i njenu majku, odnosno Janjuševu taštu.

Foto: Instagram.com

Ja ne bih ovo ni objavila da oni mene nisu uvukli u celu priču, da se on pere od našeg odnosa, da me njegova tašta nije prozivala po nekim grupama. Mislim da je to jako ružno, kako se oni plaše za svoju bezbednost, da me nazivaju zlom, a njegova gospođa (Ena) kalašturom i još mnogim pogrdnim imenima. Ja nikoga nisam terala da bude sa mnom. Bilo je obostrano, samo sam želela da pokažem ljudima istinu i da ne žive u zabludi da sam ja najgora koja je nešto uništila, nego i da je on taj koji je želeo da bude sa mnom - rekla je Maja za Pink.rs i dodala:

Foto: Jelena Simonović

Sve vreme je tvrdio da nema ništa sa njegovom ženom, a danas po grupama me prozivaju njegova tašta i on. Eto, koliko su oni fini i žrtve. Dobijam pretnje od njegove žene, kao što ste mogli da vidite u poruci. Samo sam želela da pokažem istinu, a ne da sve ide preko mojih leđa. Da oni ispadaju žrtve, a da ja budem ta najgora koja je sve uprospastila. Slike, snimci i poruke govore više od njihovih laži - priča Maja Marinković za Pink.rs.

Autor: Srđan Kuvekalović

#Maja Marinković

#Marko Janjušević