AKTUELNO

Skandalu nema kraja!

Marko Janjušević Janjuš danas se razveo od supruge Ene koju je prevario u rijaliti programu "Zadruga 3" sa Majom Marinković. Međutim, tu intrigama nije bio kraj, s obzirom na to da je samo nekoliko sati od razvoda Ene i Janjuša, Maja odlučila da objavi sve o čemu je dugo ćutala i potpuno raskrinka Janjuša.

Foto: TV Red Printscreen

Maja je objavila njihovu zajedničku fotografiju iz kreveta, tačnije selfi posle s*ksa, a tu je i preteća prepiska koju je Ena slala Janjušu, a on prosledio Maji. Zatim, Marinkovićeva je sa svima podelila i momente njihovih svađa koje su se desile u trenucima kada su bili goli.

Foto: Pink.rs/O. Bogdanović

Portal Pink.rs došao je i u posed novih prepiski. U porukama koje je Maja slala Janjušu, upozorila ga je na sve, a onda i istakla da glavni problem zapravo to što sa svojom suprugom pokušava da izgladi odnose.

Foto: Instagram.com/majaamarinkovic

Koja će slika otići u javnost? - pitao je Janjuš Maju, a onda mu je ona poslala njihovu fotku iz kreveta.

Foto: Privatna Arhiva

Da ja lažem ljude, da nismo zajedno - odgovorila mu je Maja.

Foto: Privatna Arhiva

A on je sa mnom sve vreme, a pegla sa njom situaciju. Mene laže da je samo sa mnom. Sve je bilo super dok ti nisi otišao u Prijepolje pre neki dan. Bio sa mnom svaki dan, svaku noć. Pošto je gospodin sve pare prokockao i tu sam bila za njega. A on mene laže da me voli najviše, a pegla situaciju sa njom, briše poruke, ne javlja se. Haos, bre. Zamisli. Mene našao da laže - napisala je Maja.

Autor: S. K.

#Maja Marinković

#Marko Janjušević