AKTUELNO

Nije mogla da izdrži.

Kod Bore Santane i Nece u emisiji "Radio Amnezija" tokom ovog popodneva gostovali su Zvezdana Stevanović, Bojan Savić i Paula Hublin. Njih troje imitirali su slušaoce koji su se uključivali u program i komentarisali ko je bio najbolji lopov, a ko policajac tokom zadatka koji je pre emisije prekinut.

Foto: TV Pink Printscreen

Najbolji policajac mi je definitvno Lili, ona zna ko krije pare. Najbolji lopov u gradu mi je možda Kiki - rekla je Zvezdana.
Vidite to kako naši gledaoci vide. Podržavaju Kikija da je najbolji lopov u gradu, iako je bio policaijac. Imamo drugo uključenje - izjavio je Bora.

Foto: TV Pink Printscreen

Dobar dan. Ja sam zbog lopova dobio otkaz na poslu. S čim sad da hranimo decu? Meni nije jasno kako ova Lili da bude lopov? A kako Kristijan, kako on policajac? Jesu zamenili tu nešto? Ljilja mi je najbolja kao policajac, a Kristijan kao lopov - rekao je Bojan.
To je sad jedno složeno pitanje. Mislim da je najbolji lopov Kristijan Golubović, sve smo mi žene lude za njim. A najbolji policajac... Pa, ne znam... Rekla bih Lili. Fran mi je nebitan, ne vidim ga - izjavila je Paula.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: S. K.