AKTUELNO

Bez dlake na jeziku!

Odnos Jovane Ljubisavljević i Vladimira Tomovića u rijaliti programu "Zadruga 4" poslednjih dana privlači veliku pažnju javnosti. Tomović je nedavno priznao da je zaljubljen u svoju cimerku Jovanu, iako zna da ona ima dečka već tri godine. Jovana je završila u suzama nakon što joj dečko nije poslao poklon za godišnjicu veze.

Foto: TV Pink Printscreen

Jovana je priznala zadrugarima da je Vladimir jedini ukućanin koji zna da je nasmeje, kao i da joj prija. Kako je ona rekla cimerima Tomovića za sada gleda samo kao prijatelja, iako joj je retko ko poverovao u te reči.

Foto: TV Pink Printscreen

Za portal Pink.rs oglasio se i Jovanin dečko Luka. Nas je zanimalo kako on gleda na Jovanin odnos sa Vladimirom, kao i da li misli da će ga ona prevariti i javno ostaviti pred milionima.

Jovana neće ništa loše uraditi u Zadruzi. Neće preći prijateljsku granicu ni sa jednim učesnikom. U to sam siguran! - rekao je kratko Luka za portal Pink.rs.

Foto: Instagram.com/ljubisavljeviceva

Ostaje nam da vidimo da li će Jovana biti verna svom dečku Luki ili će ipak preći prijateljsku granicu sa Vladimirom Tomovićem, zato redovno pratite dešavanja u rijaliti programu "Zadruga".

Autor: Srđan Kuvekalović

#Zadruga