AKTUELNO

Nije joj lako posle svih napada.

Jovana Ljubisavljević, Rialda Karahasanović i Jovana Tomić Matora našle su se na doku i komentarisale sva dešavanja između misice i Vladimira Tomovića. Naime, već neko vreme glavna tema u kući jesu pisma koja je Vladimir pisao Jovani. Problem je nastao u trenutku, kada su zadrugari, ali i auditorijum saznali da je Jovana čitala pisma, i čuvala ih za sebe. Nikom nije bilo jasno koji je razlog, pa su je shodno tome mnogi napali.

Jovana je sada na ivici suza, i sve što se dešava za nju je postalo ogroman teret. Tražila je savete od Matore i Rialde, a one su imale svašta da joj poruče, dok su njihova mišljenja bila podeljena.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam mu rekla da možemo da se družimo i da nikada nećemo biti zajedno, a onda dođe i kaže svašta nešto - pravdala se Jovana.
On ne odustaje, ja ne mogu protiv njega, jer je on igrač! - dodala je Jovana.
Kapiram, ti si htela da se družiš, a znaš kakav je Vladimir - dodala je Rialda.

Foto: TV Pink Printscreen

Jovana, ja ću biti uz tebe, ali kao neko ko gleda sa strane reći ću ti ovo - to je ozbiljno nepoštovanje. Ja sam od devojke uzela narukvicu i napravila ozbiljno s*anje. To što si uradila, daje za pravo ljudima da sumnjanju. Sada imaš pritisak sa dve strane i sada, pošto si sluđena, dolaziš do ove situacije, gde ljudi imaju još veće pravo da sude. A ako vidiš da neko prelazi granicu, nemoj biti sa navalentnim ljudima - rekla je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja mogu da kažem da mi se ne obraća, ali onda ostavljam prostor da pričaju - rekla je Jovana.
Ne, neće biti tako, ali tvoje ponašanje ne govori tako, ti si tu, pa si tu - rekla je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Onda ne pričamo. Počinje da mi smeta sve ovo, zbog njega mi se plače - dodala je Jovana.
Vidiš, neko je tvoje vaspitanje i ljubaznost shvatio drugačije, drugo sam ja, ja znam za situaciju od početka, ali drugi ne znaju - rekla je Rialda.

Foto: TV Pink Printscreen

Treba da ustaneš i da kažeš sve što imaš - rekla je Rialda.

Detalji njihovog razgovora u klipu ispod.

Autor: D.B.

#Zadruga