AKTUELNO

Kao i svaka srede, i sinoć je u Belu kuću ušao voditelj Milan Milošević, kako bi se održalo još jedno izdanje emisije "Pitanja gledalaca". Zadrugari su odgovarali na pitanja milionskog auditorijuma koji svakodnevno prati dešavanja na velelepnom imanju u Šimanovcima, a emisija nije mogla, a da ne protekne burno.

Među prvima na tapetu publike našao se Anđelo Ranković. Ovaj zadrugar je na samom početku "Zadruge 4" flertovao sa Paulom Hublin, zbog čega je trpeo mnoge osude, kako se u Beloj kući nalazi i Fran Pujas, Paulin bivši dečko, sa kojim ima komplikovan odnos. Anđelovo ponašanje začudilo je mnoge kada je naglo krenuo da bude blizak sa Ivanom Marinković, iako su svi mislili da će uploviti u vezu sa Paulom. Međutim, i u tom odnosu je došlo do preokreta kada se Anđelo naljutio na Ivanu. Šanse za pomirenjem nije ni bilo, jer se u Belu kuću uselila Nataša Radan, sa kojom je, kako oboje navode, Ranković imao aferu letos. Osim zbog naglih promena, Anđelo se nalazi na udaru i zbog toga što ne želi da prizna da je u vezi sa Natašom, iako njihovo ponašanje sugeriše to.

Mnogi zadrugari su osudili Anđela zbog ovoga, ali i jer smatraju da ponižava Natašu time što ne želi da prizna da su zajedno. Međutim, Nataša je u emisiji nekoliko puta bila podsećana na svoju burnu prošlost sa muškarcima u "Zadruzi 3", kao i na afere koje je sama priznala, te je ova zadrugarka i nekoliko puta zaplakala. Najglasnija u svojoj osudi bila je Marija, koja je navela da ju je Ranković duboko razočarao.

Ivana Marinković, koja je juče plakala kod Drveta mudrosti zbog Anđela, istakla je da joj Ranković duguje razgovor i objašnjenje, ali i da smatra da je on odabrao devojku za sebe.

Međutim, ono što je pokrenula lavinu komentara sinoć je saznanje da su Stefan Šebez, Anđelov drug, i Nataša imali aferu. Iako je Šebez to negirao, portal Pink.rs je došao u posed prepiske i fotografija koje to dokazuju, a sve možete pročitati klikom OVDE.

Sledeći u nizu detalja koje su zadrugari sinoć saznali je da su se Hana Rodić i Fran Pujas poljubili pre dve godine. Zadrugari su do tada znali da su se oni jedan period nalazili u istom društvu, ali za ovaj detalj je i Paula Hublin, Franova bivša devojka prvi put čula. Podsetimo, ove dve zadrugarke nemaju lepo mišljenje jedna o drugoj, zbog čega je kasnije u toku noći došlo do prvog "oči u oči" razgovora između njih dve.

Ono što je šokiralo sve ukućane je Franova ispovest, koji je naveo da duguje 80.000 evra, kao i da se boji da će ga neko ubiti kada se vrati u Zagreb zbog toga. Njegova bivša devojka Paula je izgorela kada je čula šta Fran priča, pa je nastala žestoka svađa.

Kada se emisija završila, Hana i Paula su povele otvoren razgovor, a Rodićeva je upozorila Hublinovu da zna detalje o njoj, koje neće ispričati zbog svojih prijatelja. Tokom ovog razgovora povela se i priča o Franu, a Rodićeva je istakla da nije bila upoznata sa Pujasovim dugom, zbog čega ju je Paula popreko pogledala.

Ovo je Hanu uznemirilo, koja je kasnije sa Lazarom Čolićem Zolom izrazila sumnju u istinitost Franove priče. Pujas je zbog svoje priče ponovo završio u suzama, a tešila ga je Tara Simov u sobi za izolaciju.

Devojka koja od samog ulaska u "Zadrugu 4" izaziva pažnju svojom lepotom i vaspitanjem je Jovana Ljubisavljević. Ona se ovih dana našla u centru dešavanja zbog povezivanja sa Vladimirom Tomovićem. Kako je poznato, Jovana ima dečka već tri godine, i odlučila je da mu bude verna, ali to nije sprečilo Vladimira da joj piše pisma. Međutim, Milica Kemez je optužila Jovanu da je i ona Tomoviću pisala pisma. Vladimir je ovo negirao, navodeći da je Milica ljubomorna, jer je Jovana neukaljana i da će takva ostati. Kemezova je sinoć konačno priznala da je izmislila to.

Osim ovoga, Milica se našla i u centru skandala zbog Tome Panića, sa kojim je povezivana. Podsetimo, Nadežda Biljić se naljutila na Tomu zbog bliskosti sa Draganom Mitrović i Milicom Kemez, a ovih dana se vodi prava rasprava u kući ko je u tom trouglu u koga zaljubljen.

Dok je Miljana Kulić imala izlaganje o ovoj temi, došlo je do haosa između Dragane i nje. Miljana je napala Draganu da je zaljubljena u Tomu, kao i da je to glavni uzrok sukoba sa Milicom.

Zbog ovog sukoba, nastao je još gori, kada su Miljana i Dragana jedna drugoj izgovorile gnusne stvari.

Veliku polemiku ove nedelje izazvala je i Aleksandra Nikolić. Zadrugari ne prestaju da bruje o tome da li se ona bavi najstarijim zanatom, nakon što su saznali da je privedena u Turskoj. Podsetimo, u utorak je na žurki Aleksandra pokrenula niz svađa, koje su dovele do toga da njen voljeni Filip Car završi u zadrugarskom zatvoru zbog agresivnog ponašanja. Sinoć se prvo povela polemika o tome da li je Aleksandra ovo namerno izazvala kako bi diskvalifikovala Filipa, jer ju je nedavno pljunuo u lice. Određeni deo publike, ali i zadrugara, smatraju da je to Aleksandrin plan.

Drugi su pak želeli da saznaju da li je istina da se Aleks bavi prostitucijom. O ovome se nekoliko puta pričalo tokom večeri, a Nikolićeva je sve ovo negirala. U njenu odbranu je stao Kristijan Golubović, koji je istakao da su mu dobri prijatelji rekli da ona svoj novac ne zarađuje na taj način.

Ostale priča od sinoć možete naći na portralu Pink.rs, a šta će današnji dan doneti, ostaje da vidimo kada se zadrugari probude.

Autor: M. P.

#Zadruga 4

#pitanja gledalaca

#presek dana