AKTUELNO

Ne slažu im se sve kockice.

U sinoćnoj emisiji "Pitanja gledalaca" zadrugar Fran Pujas je izneo niz novih šokantnih detalja iz svog života nakon što je njegova bivša devojka Paula Hublin o njihovoj vezi i tome što priča zadrugarima kako Fran nosi stvari njenih bivših momaka.

Foto: TV Pink Printscreen

Kada sam imao 18 godina, ja sam jednog dilera zeznuo za osamdeset hiljada eura, Fran je tada prvo sebi kupio BMW, imao sam tri motora, vodio prijatelje na večere i ostalo. U dve godine sam sve potrošio. Ormar pun markirane robe sam poklonio prijateljima, koji mi se posle nisu javili, isto i cura sa kojom sam bio. Sve sam izgubio, i njoj sam ostao dužan neki novac, uzela mi je sve gaće, trenerke, i ostalo. U tom periodu sam shvatio, da kada sam imao sve, ništa nisam imao u životu. Da, imam neke Pauline pantalone, majice, ali me nije sramota. Mene metak čeka kada se vratim u Zagreb zbog toga. Ko zna šta me čeka. Svesno sam to napravio, stajaću ispred svojih problema. Suočiću se sa tim - ispričao je Fran i šokirao sve.

Fran se kasnije slomio u sobi za izolaciju, gde ga je tešila Tara Simov.

Foto: TV Pink Printscreen

Hana Rodić i Lazar Čolić Zola su se našli rano jutros u pušioni, gde su započeli razgovor upravo o ovoj temi. Hana je pomenula Zoli kako ju je Paula čudno gledala jer je rekla da ne zna za tu priču, a i Rodićeva i Čolić su izrazili sumnju u istinitost ove priče.

Foto: TV Pink Printscreen

Meni tu sve nešto smrdi. Ne zna ni ona, da zna... Nelogično... - prokomentarisao je Zola.
Kad sam prošla kroz kuću, puno njih je komentarisalo to... Iskreno ću ti reći. Moj dečko pre Gorana, nije to bilo za mene... Ja sam Frana upoznala kroz ekipu, koja ono... To su klinci za mene... Ako ja ne znam za to, onda... - nadovezala se Hana.

Foto: TV Pink Printscreen

Gde detetu od 18 godina 80.000 evra... - dodao je Zola.
Kažem, nisam čula za to... Sumnjam da bi ljudi koji se bave takvim stvarima dali detetu to... Ali hajde... Ne znam... On kaže to... Kristijan se smejao. To su priče koje bi se pročule po gradu... Malo mi je čudna ta priča... - istakla je Hana.
Ne znam ni što je to pričao... - nastavio je Čolić.
A Paula mene pita kako ne znam za to... - nadovezala se Rodićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Hana i Zola su potom prešli na vedrije teme. Hana je ispriča Čoliću da joj se bliži godišnjica veze sa dečkom, kao i da bi volela da on uđe u "Zadrugu 4", a potom su pričali i o njenoj karije. Detaljnije o ovome u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.

#Fran Pujas

#Lazar Čolić Zola

#Paula Hublin

#hana rodić