AKTUELNO

Nije hteo da ćuti više!

Voditelj Bora Santana ugostio je i Kristijana Golubovića u emisiji ,,Amnezija". Odmah na početku Kristijan je prokomentarisao odnos sa Aleksandrom Nikolić.

Foto: TV Pink Printscreen

Očekivao sam da ima obzira prema nekim stvarima, ima neke šale koje nisu za javnost i u nekim trenutcima ne zna da odabere trenutak, žao mi je, jer njega gledam kao nekog bližeg, ali mi je veliko razočarenje, jer je gradski boem, fotograf, trebao je da pruži više, ali mislim da će se uključiti sve više - rekao je Kristijan, pa prokomentarisao i odnos sa Aleksandrom.
Njoj se sviđa Car, pogledajte samo njegov temperament, ja sam joj rekao da mora imati veliku odgovornost, a ono što je sinoć napravila je njena krivica - izjavio je Kristijan, te se dotakao i afere Milice Kemez i Tome Panića:

Foto: TV Pink Printscreen

To je rijaliti priča klasična, gde je malo više Vladica daje gas, ovde je bilo munjica između Kemezove i Tome, nema šta ona da radi u kupatilu kada se kupa neki mušakarac, neko priča o 20 minuta, neko o sat vremena - rekao je Golubović.

Krisitjan je u emisiji prokomentarisao i odnos sa Vladimirom Tomovićem.

Tomović je pokazao dobru volju, kao i Lepi Mića, oni su obavešteni i imaju dojam, tako da ne možemo da mešamo babe i žabe. Ja mislim da će ovde, među ovim zidanama izvući deblji kraj Car, jer je afektivan - izjavio je Kristijan.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte kako je sve izgledalo.

Autor: O. B.

#Zadruga