AKTUELNO

Kako će Jovica odreagovati?

Zadrugari su otišli na spavanje, a u dnevnoj sobi je Vladimir Tomović nastavio svoj razgovor sa Đorđem Milutinovićem. Prvo se osvrnuo na sukob sa Filipom Carem.

Spreman sam na sve, samo nisam da mi se neko unosi u facu - istakao je Vladimir.

Foto: TV Pink Printscreen

Tomović je potom pričao i o Maji Marković, kao i o njenom vereniku Jovici Putnikoviću, sa kojim je Vladimir učestvovao u drugoj sezoni najgledanijeg rijalitija u regionu.

Ona mi je rekla da je njen verenik sada sigurno ljut na nju jer priča sa mnom. Mi smo bili zajedno u rijalitiju. Noćas smo pričali najnormalnije, rekao sam joj da je njen verenik sigurno ljut na nju. Ona mi je rekla da joj je rekao da budemo na distanci. Super je ona devojka - istkao je Vladimir, pa se vratio na Filipa Cara, a uporedio je taj sukob, sa onim koji je imao sa Kristijanom Golubovićem.

Foto: Pink.rs/M. Ivanović

Ovo sam očekivao od Kristijana, ne od njega. Mi smo imali onu svađu, posle toga rispekt. Kristijan nije glup, ima 20 godina zatvora. Ja sam se sa njim odlično držao u svađi. Nisam mrdnuo. Da li se neko tako posvađao sa Kristijanom? I odma mi dođe ovaj... - rekao je Vladimir.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije o ovome u nastavku.

Autor: M. P.

#Vladimir Tomović