AKTUELNO

Detalje možete videti i sutra u emisiji "Premijera" kao i u nedelju u emisiji "Premijera - Vikend specijal".

Ove večeri na beogradski aerodrom stigle su popularne pevačice Svetlana Ceca Ražnatović i njena ćerka Anastasija Ražnatović. Njih dve su bile u Rimu, a zatim u Parizu, odakle su se redovno oglašavale putem društvenih mreža i pokazivale svojim pratiocima šta su radile. One su se kasno večeras vratile u Beograd, gde su ih čekali brojni pripadnici sedme sile.

Foto: Pink.rs

Ceca i Anastasija su bile u opuštenom izdanju, prikladnom za putovanje, a obavezna je bila i maska na licu jer su i same više puta isticale da je važno da svi budemo odgovorni. Pevačica je priznala da je uživala u šopingu sa ćerkom i da se nije plašila, a i te kako su joj bili zanimljivi snimci koje je njena ćerka Anastasija kačila na Instagram, a na kojima je ona bila glavna zvezda.

Foto: Pink.rs

Pored toga, Ceca je priznala da nije snimala nove pesme već duže vreme, a otkrila je i da je sa putovanja donela celoj porodici poklone, a očekivano najviše je dobio mali Željko. Sve to i još mnogo toga moći ćete da vidite sutra u emisiji "Premijera" na televiziji Pink, kao i u nedelju u emisiji "Premijera - Vikend specijal".

Foto: Pink.rs

Kako je njihov dolazak izgledao, pogledajte u nastavku.

Video: Pink.rs

Autor: N. Vujičić

#Anastasija Ražnatović

#Paparaco

#Svetlana Ceca Ražnatović