AKTUELNO

Igra počinje da se zakuvava!

Vuk Mob je pitao Miljanu Kulić da mu navede osobe koje ne podnosi. Sve se desilo tokom "Igre istine" koja je noćas u "Zadruzi".

Foto: TV Pink Printscreen

Anabela pod jedan, ona je "Milica Dugalić ". "Ja nastojim ovo, ja nastojim ono..." Kad dođe da me pita nešto glupo mi je da joj kažem: "Skloni se!" Mnogo me nervira - odgovorila je Miljana.
Druga osoba je Monika, apsolutno. Ali je ona nebitna. Ivana Šašić u poslednje vreme me nervira. Ona je žena kadropaćenica. Ima nešto u njoj što me nervira. Nema ništa pametno da kaže - rekla je Miljana.
Treća osoba je Dragana. Niti smrdi, niti miriše. Još uvek je proučavam. Ona prema najboljem prijatelju nema nikakav odnos, kakav će prema nama ostalima? - nastavila je Miljana.

Potom je, iako je nabrojala tri osobe, navela i Kenana Tahirovića:

Foto: TV Pink Printscreen

Ken! Ne znam njegovu ulogu, izaći će kao pozadinac, a ušao je kao švaler žene od sultana! Nema stav, mišljenje, sedi kao fikus. Ovako je simpatičan, pa želim da ga dignem na tron! - dodala je Miljana.

Potom je ona postavila pitanje za Mariju Kulić. Tražila je od svoje mame da nabroji tri najlepša muškarca, za koje bi volela da joj budu zetovi, ali da isključi Vuka, Mišela, Mila, Ša i Anđela.

Foto: TV Pink Printscreen

Smatram da su kulturni i fini muškarci za moju decu. Vuk i Mišel nikako. Vuk je švaler - rekla je Marija.
Ja ne mogu jednog, a ne tri! - dodala je Marija.

Autor: D.B

#Zadruga