AKTUELNO

Hit!

Trenutno se u rijaliti programu "Zadruga" održavaju druge nominacije ove sezone, a ukućani moraju da odluče između Anđela Rankovića i Paule Hublin. U nastavku su izlaganja imali Žana Đorđević, Filip Car, Anakonda, Vladimir Tomović i Vuk Mob koji je svojom izjavom sve nasmejao.

U karantinu sam rekla Jovani da je Anđelo retko fin i kulturan momak, a što se tiče Paule odgovara mi njen karakter. Ja nominujem Anđela - kratko i jasno je rekla Žana.
S Paulom sam se slagoa na početku, imali smo manji konflikt, ne sviđaju mi se neki njeni stavovi. Mislim da je Anđelo pošten i dobar momak koliko ga mogu oceniti. Poslaću Anđela u izolaciju jer sam imao veći kontakt s Paulom, pa makar i što smo imali konflikt - rekao je Filip Car.

Foto: TV Pink Printscreen

Pošto Anđela pozanjem od ranije i imam lepo mišljenje o njemu, ništa lično, šaljem Paulu iako smo se zgotivile - rekla je Anakonda.

Foto: TV Pink Printscreen

To što radi Paula s Franom to je njena stvar, odno nam je odličan, nijednu ružnu reč mi nisu rekli. Anđelo je ušao u rijaliti, moj dobar drug je drug njegove drugarice... Nominovaću Paulu - govorio je Tomović.

Foto: TV Pink Printscreen

Što se tiče Anđela i Paule, svi smo upoznati da je taj odnos preko zamršen. Da li će biti zajedno ili neće, Boga pitaj. Anđelu mogu da zamerim samo što je previše blag i dobar prema Franu, a on ga malo malo pecne. Što se tiče Paule, ona je žensko - rekao je Vuk i svojim lapsusom sve nasmejao.

Foto: TV Pink Printscreen

Šta sam ja rekao? Ja sam hteo da kažem da je slabijeg pola, da plače po ćoškovima, ne radi to javno i zato misle da je previše tvrda i bezosećajna. Ona se bori za sebe i to ne može niko da osuđuje. Svoj glas dajem Paulu - dodao je Vuk.

Autor: S. K.