AKTUELNO

Imala je potrebu!

Gledaoci su hteli i da im Filip Car otkrije da li je znao da se Moniki Horvat sviđaju žene, budući da je trenutno u vezi sa Jovanom Tomić Matorom.

Da li si znao da Moniku privlače žene? - glasilo je pitanje.

Foto: TV Pink Printscreen

Jesam - potvrdio je Filip.
Šmeker je što je ćutao, da ne bi osudili! Najbolji je sa mnom ovde i nije mi rekao, znači da nije cinkaroš! - pohvalio je Kristijan.
Rekla si da ti treba puno vremena da budeš bliska sa nekim, da li so to odnosi samo na muškarce, pošto si sa Matorom kliknuo tek tako? - glasilo je pitanje.

Foto: TV Pink Printscreen

Samo za muškarce. Htela bih se obratiti svojoj porodici, meni je to nešto što ja lično, nisu svi znali, meni je bilo neprijatno, kada sam ja shvatila da mi se sviđaju žene. Ovo što se dogodilo između nas dve, ja to ne mogu opisati! Ja muškarcu ne verujem nijednu reč, nemam poverenje u muškarce, a ova devojka me je osvojila lako - rekla je Monika.
Šta ti se svidelo kod Monike, pa si tako brzo stupila u vezu? - glasilo je pitanje za Matoru.
Monika je, 'ajde da kažem u pozitivnom smislu, ozbiljna budala, volimo iste stvari, imamo dosta tema za razgovor, ali nekako, uvek sam ja se tu trudila, ja se posramim, ona meni deli komplimente. Meni je ona poklonila narukvicu, bilo mi je neprijatno, jer sam navikla ja da poklanjam - izjavila je Jovana.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte kako je sve izgledalo.

Autor: O. B.

#Zadruga