AKTUELNO

Šok!

Tokom emisije ,,Pitanja gledalaca" pokrenula se tema o odnosu Paule Hublin i Frana Pujasa koji je prekinut zbog njenog flertovanja sa Anđelom Rankovićem.

Foto: TV Pink Printscreen

Ima mnogo kontradiktornosti. Ja sam pričala i sa njom, i sa njim. Ja sam odmah rekla da ako uđeš u rijaliti zajedno... Ja sam pričala sa Franom prvo, jer sam pre toga videla kada su raskinuli, videla sam kako plače, pitala sam ga šta se desilo tu, okej, da se Pauli svideo Anđelo, nije mi jasno zašto je on nju ostavio, on je rekao da je bio izmanipulisan i nateran na to. On je rekao da je ona njega ucenila - izjavila je Anja.
Ne, ona je meni rekla kod kreveta da će ona početi pričati - ubacio se Fran.

Foto: TV Pink Printscreen

Od samog početka nije to to, da bude taj udarac posle četvrtog meseca, meni je sve to suludo. Ko tu laže, jedino šta je evidentno, jeste da se Pauli zaista svideo Anđelo i tu nije ništa loše - dodala je Anja.
Ovde su bile ljubavnice, prostitutke, a to što mi se sviđa Anđelo, to se osuđuje, ako ti se neko sviđa, onda si najgori! - zaurlala je Paula.

Foto: TV Pink Printscreen

Mene je Marko podsetio, spavala sam kod Elene, kako se okrenem sa jedne strane mi je Elena, sa druge Zvezdana ili Ana. Meni je Car rekao da pređem kod njega da pričamo, meni je Paula rekla da ostanem tu, da se neće vraćati. Isto mi je Fran rekao. A danas, meni je rekla Paula da će se vratiti u taj krevet sa Anđelom i da će to biti krevet za njih dvoje. Ja sam je pitala pred Franom, ona je rekla da je on to njoj rekao za krevet - ispričala je Miljana.
Kad pričaš priču, ispričaj kako je bilo. Jovana te je pitala da li ćeš se vraćati u svoj krevet kada se ja vratim, ja sam ti rekla da je Fran rekao da Anđelo i ja odemo u taj krevet, ti si pitala da li ćemo, rekla sam ti da ćemo videti. A ti si sad to ispričala, kao da je ne znam šta - ubacila se Paula.

Autor: O. B.

#Zadruga