AKTUELNO

Nisu dugo izdržali!

Iako je prošlo tek nekoliko nedelja od burnog raskida Mine Vrbaški i Mensura Ajdarpašića, njih dvoje su ponovo odlučili da stave tačku na svoju vezu. Podsetimo, Mina i Mensur su iz Zadruge izašli zajedno, delovalo je kao da su srećni, a onda se iznenada desio raskid. Tada je Mensur živeo kod Stefana Karića, a nekoliko dana kasnije su se pomirili, pa su čak i zajedno letovali. Međutim, očigledno da sreća nije dobro potrajala.

Foto: Instagram.com

Iako Mina ovog puta nije držala lajv, niti konkretno rekla da su njih dvoje raskinuli, ona je na svom Instagram profilu objavila nekoliko storija koji na to ukazuju.

Na prvom je bila crna pozadina, sa tri znaka uzvika, a u pozadini je išla pesma Nikolije Jovanović, tačnije stih "O bivšima sve najbolje, posle njih mi ide nabolje" čime je očigledno želela da poruči Mensuru da joj je sada mnogo bolje, nego dok je bila sa njim.

Foto: Instagram.com/_mina.official__

Nakon toga je zamolila sve da joj ne postavljaju pitanja u vezi njih dvoje.

Zamoliću sve ljude koji mi pišu vezano za Mensura i mene da me ne uznemiravaju. Hvala - napisala je Mia.

Foto: Instagram.com/_mina.official__

Takođe, Mina je na svom profilu objavila fotografiju crne pozadine, na kojoj se nalazi bela tačka koja je očigledno znak da je na tu vezu stavljena tačka.

View this post on Instagram

.

A post shared by Mina Vrbaški (@_mina.official__) on

Autor: N.V.

#Mensur Ajdarpašić

#Mina Vrbaški

#Raskid