AKTUELNO

Novi snimak prikazuje detaljno kako je mladić brutalno pretučen i da je u ovoj tuči učestvovalo više osoba.

Danas je na društvenim mrežama isplivao duži snimak brutalnog prebijanja mladića ispred jedne kladionice u Novom Sadu, a koji otkriva nove detalje kako je mladić brutalno pretučen i kako su mu polomljene obe ruke, kao i sve aktere koji su učestvovali u njegovom prebijanju, a zatim mirno posmatrali kako I.K. do kraja sakati žrtvu.

Naime, novi snimak prikazuje detaljno kako je mladić brutalno pretučen i da je u ovoj tuči učestvovalo više osoba. Na snimku se vidi  provosumnjičeni kako žrtvu hvata rukama za vrat, ali vidi se i još jedan mladić koji vuče kasnije zverski pretučenog za majicu i udara ga prvo kolenom u leđa, a zatim pesnicom u glavu.

Video: Facebook.com/Miroslav Parović

Dok jedan radnik obezbeđenja pokušava da rastavi žrtvu i nasilnika, mladić koji se na početku snimka vidi kako kolenom i pesnicom udara žrtvu, sada ga šutira u glavu dok grupa mladića sve nemo posmatra. Nasilje se nastavlja neprestanim uletanjem mladića u sivoj majici, koga obeztbeđenje pokušava da spreči i drži ga po strani dok prvoosumnjičeni nastavlja brutalno pesničenje, a na kraju i okretanje tela onesvešćenog mladića sa namerom da mu polomi ruke.

Snimak beleži i trenutak kada jedan od radnika obezbeđenja prilazi nasilniku, ali on za kratko prekida pesničenje i prstom mu preti, posle čega se on povlači dok ostalo obezbeđenje posmatrače gura.

Na kraju snimka mladići se razilaze, dok žrtva u besvesnom stanju ostaje da leži.

#Novi Sad

#prebijanje

#snimak