AKTUELNO

On je dobro poznato rijaliti lice.

Još jedno dobro poznato lice gledaćemo ove sezone u "Zadruzi" koja počinje u nedelju na TV Pink. Reč je o Mikiju Đuričiću iza koga je bogato rijaliti iskustvo, a bio je učesnik i prve dve "Zadruge".

Foto: Pink.rs/O. Bogdanović

Ovoga puta u Belu kuću ulazi kao novopečeni otac, zbog čega se u njegovom životu sve promenilo, a posebno kada je reč o njegovom ponašanju. Ulazi kao slobodan, ali kaže da mu se ove godine ljubavni poduhvat ne može desiti. Poznat po britkom jeziku, Miki ne krije da i ove godine neće ćutati. 

Miki je u karantin stigao u crnoj odevnoj kombinaciji, a svojom pojavom skrenuo je pažnju svih. Pčelar iz Kupinova želi da stekne nova poznanstva, ali je spreman na to da će imati i neprijatelje.

Foto: Pink.rs/O. Bogdanović

Odnos sa Miljanom Kulić koji je bio turbulentan, će ove sezona biti mnogo bolji nego prošle, te ističe da će pokušati da zakopa ratne sekire sa njom, dok Staniju Dobrojević poznaje iz privatnog života.

Sa Suzanom Perović, kao njegovom bivšom devojkom, ima idealan odnos, pružili su ruku pomirenja jedno drugom, te je priznao da su se viđali tokom ovih dve godine i čuli telefonom, ali ističe da nisu u vezi.

Foto: Pink.rs/M. Ivanović

Inače, zanimljivo je to da su se Miki i njegova nekadašnja devojka Nadežda Biljić ponovo danas našli na istom mestu, ali u različito vreme - pevačica je došla da isprati svog muža Tomu Panića, nakon čega je brzo napustila mesto zbivanja, a posle nekoliko trenutaka pristigao je i Miki, tako da su se mimoišli.

Autor: Pink.rs

#Miroslav Miki Đuričić

#Zadruga