AKTUELNO

Na licu mesta poginula je Svjetlana Livnjak (37) i njeća kćerka Dragana Livnjak (19), a njen suprug Zoran Livnjak (45) i četvorogodišnja kćerka S. L. su teško povređeni i prevezeni su na UKC Republike Srpske.

Kako se saznaje, porodica Livnjak iz mesta Banja Vrućica pored Teslića, vraćala sa krštenja i proslave koja je usledila. Zoran i tragično stradala Svjetlana su u braku pored kćerki dobili i sina Marka, koji je tinejdžerskog uzrasta i koji je u šoku zbog nesreće.

Rođaka porodice se oglasila i ispričala da je ovo tragedija za čitav kraj jer je porodica Livnjak važila za uzornu porodicu, prenosi Srpska info.

"Svjetlana i Zoran su uvek važili za vredne i poštene ljude. On radi u osnovnoj školi. Zajedno su od mladosti, takoreći jedno su drugom prva ljubav. Imaju troje dece. Od tuge ne mogu da pričam. Njihova Dragana najstarija kćerka je bila dobra kao anđeo, sada se sa majkom preselila na onaj svet. Daće bog da Zoki preživi sa malom Sofijom i da dođe kući kod Marka", rekla je rođaka Mara.

Komšinica porodice Livnjak je ispričala da se naježila, jer je posle vesti o nesreći, pogledala Fejsbuk povređenog Zorana i kaže da je on objavio snimak sa porodičnim snimcima kao naznaku velike tuge, prenose Novosti.

"Kao da je čovek predosetio da će da izgubi najbliže. Pogledala sam njegov Fejsbuk i ostala sam u čudu da je dan pre nesreće imao potrebu da svima pokaže koliko su srećni kao porodica. A evo šta se desilo", plačući je ispričala komšinica unesrećene porodice.

#Nesreća

#Republika Srpska