AKTUELNO

Tri i po godine od Barbare Vitez ni traga, ni glasa...

Barbara Vitez iz Sente, o čijoj sudbini se ništa ne zna već četiri godine, koliko je prošlo od njenog nestanka, napunila je danas 19 godina.

Njena majka Melinda Vitez oglasila se potresnom porukom upućenoj ćerki.

- Danas moja mala lepotica napunila je 19 godina. Danas joj je rođendan, ali nje nigde nema. Boriću se do kraja sveta i nikad neću da se predam. Volim te dušo moja mamina - napisala je Melinda Vitez na Fejsbuku.

Foto: Facebook.com/Vitez Melinda

Podsetimo, tog kobnog 25. novembra 2016. godine oko 22 sata, dok se vraćala sa rođendana, devojčici iz Sente gubi se svaki trag. Navodno, prelazeći most na Tisi kod Sente, tokom opasne dečje igre popela se na stub mosta i upala u reku. Po zvaničnoj verziji istražnih organa, u koju njeni roditelji sumnjaju, Barbara se okliznula i s mosta na Tisi između Sente i Čoke pala u reku i utopila se, ali njeno telo, i pored opsežnih potraga, nije pronađeno.

Foto: Registar nestalih lica Srbije

Organizovana je i potraga rekom za telom nesrećne devojke, a ni spasilački tim "Tisa” ni ronioci ni spasioci specijalne žandarmerijske jedinice nisu našli nikakav trag nestanka. Roditeljima nestale Barbare stizale su razne dojave gde bi njihova ćerka mogla biti. Informacije o tome da je navodno viđena osoba koja bi mogla biti Barbara Vitez stižu i iz Crne Gore, Bugarske, Albanije, tako da se istraga proširila i na te zemlje.

#Barbara Vitez

#Senta

#nestala