AKTUELNO

Bez dlake na jeziku uživo na Pink radiju!

Ivana Šopić otvorila je današnje izdanje emisije "Radio Amnezija" na Pink radiju kod Bore Santane. Ovom prilikom ona je pričajući o svojoj bivšoj vezi sa Stefanom Karićem, spomenula i Marka Janjuševića Janjuša, a onda je istakla i kako smatra da ju je otac njenog nekadašnjeg momka - ponižavao.

Foto: Pink.rs/O. Bogdanović

Ivana je istakla i da je nije Vladimir Tomović privlačio, a onda je komentarisala i to što Mensur Ajdarpašić sada živi kod Stefana Karića.

Sve smo rešile mama i ja. To je sada u najboljem redu. Ja nisam zaljubljena, ne patim za bivšim. Mislim da pričaš o poslednjem momku. Onom Marku... Šalim se - pričala je Ivana na Pink radiju.

Foto: TV Pink Printscreen

Marko Janjušević joj ne izlazi iz glave - rekao je Bora.
Ne, ne... Lupila sam ime. Nije mi Janjuš pao na pamet. Što se tiče Stefana i mene to je završena priča. Da ih ne poznajem, jako bi mi čudno to bilo što su ugostili Mensura, mene su dobro ugostili Stefan i Osman, tako da mi je to na mestu. Nisam znala da su Stefan i Mensur toliko dobri prijatelji, ali eto neka prijateljstva se rađaju i nakon rijalitija. Osman me nije vređao, ali me je ponižavao. Podsetiću te na one komentare na Instagramu. Osman me nije zvao posle raskida, mislim da je jedva čekao da se diskonektujemo. Ja sa čovekom ništa nisam imala, nego sa njegovim sinom - govorila je Ivana.

Foto: Jelena Simonović

Mislim da nije trebao da bude toliko prisutan u Stefanovoj i mojoj vezi, ali on je uvek imao neku želju da izrazi svoje mišljenje. U Stefana sam bila zaljubljena, u Janjuša nisam. Mislim da sam se zbog ljubavi samo promenila i postala druga osoba. Na Vladimira nisam pala, na Filipa sam pala jer mi se sviđa što je urban, a kod Stefana mi se svidelo to što je bio u tom stilu devedesetih. Svidelo mi se što je staložen i stabilan, miran, zreo... - dodala je Ivana.

Autor: S. K.