AKTUELNO

Bez dlake na jeziku!

U emisiji ,,Zadruga - Narod pita" tenzija je dostigla vrhunac zbog sukoba večerašnjih gošći. Nakon što su se prisetile kako su se posvađale zbog Marka Janjuševića Janjuša tokom boravka u ,,Zadruzi 3" Ivana Šopić i Maja Marinković prokomentarisale su.

Foto: TV Pink Printscreen

Obe su jurile njega, šta, neka odgovori, ali ja sam videla, da su obe jurile njega! U šta si se zaljubila? - ubacila se Marija Kulić.
Evo, obe smo jurile za njim, evo nisam lagala i šta sada? Priznajte da je Vaša ćerka išla sa golmanima! Pričaj istinu Marija, jedeš šunku i paštetu od bolesnog deteta! Maja i ja smo davno imale konflikt, sa njom sada imam super odnos, čujemo se i rado ću popiti kafu... Meni je svašta i Miljana pričala za nju, mislim, da se razumemo, Miljana je bolesna osoba - uzvratila je Ivana.
Ti si toliko ružna, toliko da nemaš pravo, duša ti je pokvarena i smrdi! Toliko si iz dna duše kvarna, tako da si samo peckala i ljubomorna, iskreno, devojka je zgodnija od tebe i samo iz razloga, jer znaš da je njeno telo kvalitetnije od tvog si dobra sa njom! Tvoje ponašanje je bilo identično kao njeno, ali si ti ostala dobra sa njom samo da se ne bi videla ljubomora - odbrusila je Marija.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte kako je sve izgledalo.

Autor: O.Bogdanović

#Zadruga