AKTUELNO

Bila je iskrena.

Sanja Stanković danas je organizovala proslavu rođendana u jednoj iznajmljenoj vili sa bazenom, a na žurki su se pojavili i bivši zadrugari, sa kojima je Sanja ostala u dobrim odnosima.

Slavljenica je za portal Pink.rs otkrila šta je sebi poželela, ali i kakav je poklon dobila od svoje bivše partnerke Jovane Tomić Matore.

Foto: Pink.rs

Sebi sam poželela samo zdravlje i više sreće u životu - rekla je Sanja i dodala:
U ponoć su bili prijatelji kod mene, pa su me oni izgrlili i izljubili, ali Tamara i Jovana su me prve pozvale i čestitale rođendan. Jovana mi je poklonila koverticu i ovaj lepi slatki sto, torta je u frižideru.

Foto: Pink.rs/O. Bogdanović

Ona je istakla da od pomirenja sa Matorom nema ništa, ali da su i dalje dobre prijateljice.

Nema pomirenja, Jovana i ja smo ostale prijateljice - rekla je Sanja, a na škakljivo pitanje o udaji rekla je:
Nisam spremna za udaju još, za dete možda jesam, ali za udaju ne.

Foto: Pink.rs/O. Bogdanović

Stankovićeva je istakla da joj je veoma drago da su se Matora i Nenad Aleksić Ša pomirili i da je mogla zajedno da ih pozove na rođendan, a zatim otkrila zašto još neki zadrugari nisu na proslavi.

Ana i David su pozvani, ali nisu u Beogradu, a sa Lunom nisam dobra.

Foto: TV Pink Printscreen

Sanja je prokomentarisala i napade koje je doživela Ana Korać od strane pevačice Andreane Čekić jer je Koraćeva odlučila da snimi pesmu.

Smatram da svako ima mesto ispod svoje zvezde, i da treba da proba, ako se neko oseti ugroženo ako nije siguran u svoje pevanje, to nije naš problem nego njegov.

Foto: TV Pink Printscreen

Sanja nije mogla, a da se ne osvrne na situaciju koja je potresla čitavu domaću javnost, kada je njen bivši dečko fizički nasrnuo na Matoru.

Ja i dalje ne mogu da verujem šta se desilo, meni je to neverovatno. Jovana je o njemu mnogo pričala u rijalitiju, što nije trebalo, on se iznerivrao, malo su popili i došlo je do toga. Ne opravdavam ni nju ni njega. Ona je pogrešila što je pričala, a to što je on uradio je katastrofa. Kod Jovane sam odmah otišla, a sa njim nisam pričala, niti je on mene zvao, niti ja njega, niti planiram, jer meni je to dno dna - istakla je Sanja.

Video: Pink.rs/O. Bogdanović

Video: Pink.rs/O. Bogdanović

Autor: O.B./R.L.

#Sanja Stanković