AKTUELNO

Peckanje ne prestaje!

U emisiji ,,Zadruga - Narod pita" gosti Ivana Šopić i Stefan Karić imali su priliku da se prisete kako je izgledala njihova rasprava sa Anom Korać i Davidom Dragojević.

Podsetimo, Ana i Stefan su krili da su se viđali, a kada je to isplivalo na videlo, nastajali su žestoki konflikti u Beloj kući za crnim stolom.

Foto: TV Pink Printscreen

Ovo nije moj fazon da pričam sa kime sam bio... Ja znam koga sam ja imao i ko je imao mene. Ovo smo mogli na drugačiji način, ali dobro, eto... Ja sam zamerio Davidu, jer je rekao da zna za to, a nije mi rekao, ja bih njemu to rekao, da je moja devojka u pitanju, ali na kraju smo sve to rešili - prokomentarisao je Karić i dodao komentar o intimnim odnosima:
Što se Ivane i mene tiče, mi smo se prepustili strastima. Mislim da je isto i za muškarce, i za žene.
Nikad ovo Stefan ne bi rekao da nije sateran u ćošak, njegov tata je to napisao, onda su počeli da ga optužuju da je lažov, tu ga razumem, samo ne razumem njegovog tatu, jer ga je stavio u tu situaciju, to nije deo Stefana, on nije drukara. On neke stvari neće da kaže, mene je pogodilo kao čoveka, jer je rekao da smo nas dvoje raskinuli zbog naše prošlosti, on je trebao da bude svestan da će time pokrenuti lavinu komentara o meni - prokomentarisala je Ivana.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte kako je sve izgledalo.

Autor: O.Bogdanović

#Zadruga