AKTUELNO

Isidora je imala samo reči podrške za svog sina.

Književnica Isidora Bjelica ovog popodneva preminula je nakon višegodišnje borbe sa opakom bolešću. Isidora je preminula u stanu svojih roditelja na Novom Beogradu.

Foto: TV Pink Printscreen

Isidora će ostati upamćena po brojnim književnim delima, autorskim projektima, televizijskim emisijama, ali i po specifičnom izgledu i vedrom duhu. Iza sebe ostavila je dvoje dece, Vilu i Lava Pajkića.

Foto: Instagram.com/Isidora Bjelica

U jednom od poslednjih intervjua za Pink.rs, o svom sinu Lavu i njegovom pozivu da se bavi televizijom i politkom govorila je ovako:

Ja sam potpuno fascinirana. On to radi sa svojim timom prijatelja. Fascinirana sam što ima toliku gledanost i što je na neki način udario na tabue malograđanštvine! Tako da je sve fenomenalno, rejting je odličan i mislim da je zabavno ljudima da gledaju Kontraviziju - rekla nam je tada Isidora Bjelica i dodala:

Foto: Instagram.com/lavpajkic

Jednom sam ga pitala zašto stalno prozivaš ovoga, a on kaže: Pa loži se! (smeh) Ni mene tata nije gnjavio, kao javna ličnost, da ne smem da pravim šale na račun njegovih prijatelja kada sam ja vodila emisije. Ljudi koji nemaju humor u sebi, treba da se leče. Ja sam uvek dobro podnosila šale na svoj račun. Ja mislim da je to neki mladalački bunt! Mi smo uvek bili nastrojeni umetnosti u porodici, nikada politika. On je meni rekao: "Mama, to je moje opredeljenje, mene to interesuje!" Čovek treba da se uči na tome da njegova deca ne mogu da imaju iste stavove kao roditelji. Meni je to zaista zanimljivo što njega zanima politika - govorila je Isidora za Pink.rs

Autor: S. M. / Srđan Kuvekalović

#Isidora Bjelica

#Lav Pajkić