AKTUELNO

Bane je odgovorio na sva pitanja.

Gosti u večerašnjoj emisiji "Narod pita" su bivši učesnici "Zadruge 3", Mina Vrbaški i Bane Čolak.

U program se uključila gledateljka Milica iz Beograda.

Pozdrav za Minu i Baneta. Nadam se Mina, da te karma nije stigla. Prestani da se baviš spletkama i glupostima koje radiš. Bane, drago mi je što si u Marku Miljkoviću prepoznao kakav je čovek. Zna se ko su Luna i Marko. Bane, kakvu je igru igrao Mirko Gavrić? Nije mogao pronaći vreme da se vidi sa Lunom? Da li je ijednu svađu Marko započeo prvi? Šta misliš o klipu Đedovića i Mirka, koji ismeva Lunu i Marka? I Anabela to podržava.

Foto: TV Pink Printscreen

Gledao sam snimke, koje nisam video, ljudi su mi se pravili drugari. Za Marka nikad nisam video ni jedan loš snimak. Kad se Ivana vratila, svi su se smejali, osim Marka i Lune, oni su me savetovali da spustim loptu, da joj pružim ruku. Čujem se sa Markom. Mirko nije loš, posle toliko godina karijere, njegova uloga se svela na to da bude svedok Anabelinih priča. Govorio mi je da sam psihopata, smatram da dosta stvari nije trebao da kaže, mogao je da uvije. Nije bilo na njemu, on je bio svedok saradnik. Svaka mu čast na karijeri i na pevanju. Nemam neki hejt prema njemu, ali prenaglio je unutra kad je pričao Anabeline priče, to su slušale i Luna i dve Anabeline ćerke napolju. Nikome surovo nije rekao šta misli. Video je da sam slabiji psihički, izvređao me, na neke igrače nije smeo da udari. Svedoci smo da je prijatelj bio sa Ivanom, i izmislio je da bi ispoštovao igricu, da je Ivana bila sa Gagijem. Zašto to radiš svom prijatelju i u šali? Ja znam da su oni (Mirko i Luna) porodoični prijatelji, ne moraju pred kamerama da se raspravljaju. Koliko ja znam, Marko nije počinjao svađe, svaki njegov potez je ljudima upadao u oči. I Marko, Mensur, Anabela, Luna, Iva, Stefan, pratio mu se svaki potez. Za Marka ne znam da je bilo koga tračario, zato mi se i dopada. Đedović je učesnik rijalitija koji ima problem sa njima. Ja ne skupljam pomoć na taj način. Majka to nije trebala da podrži, mogla je da iskulira - rekao je Bane.

Foto: TV Pink Printscreen

Voditelj Dragan Marinković Maca je pitao Baneta za odnos sa Vladimirom Tomovićem.

Loš. Imali smo sukobe iz prethodnog rijalitija. Bilo je tu nekih čarkica i stvari. Bilo je i sa jedne i sa druge strane prozivanja. Bili smo okej u Zadruzi dva, ja sam počeo da se družim sa Stanijom. Njemu je to smetalo, on joj je rekao da se skloni od mene. Pre Z3 smo imali okršaj koji se nastavilo unutra. Ljubomoran je, ne samo na mene, nego na mnoge. Meni nije pretio - rekao je Bane.

Autor: S.M.

#Zadruga