AKTUELNO

On ima ekskluzvinu informaciju!

Maja Marinković uključila se uživo u program Pink radija (91,3 MHz - Beograd; pinkradio.rs) i govorila o svom odnosu sa Markom Janjuševićem Janjušem. Bora je ovom prilikom imao i specijalno iznenađenje za Maju u vidu uključenja Nikole Rumenića, novinara i urednika emisije "Ekskluzivno" na TV Pink.

Foto: Pink.rs, Pixabay.com

Pravo da ti kažem kod mene je sve u najboljem redu. Što se tiče Janjuša, ne viđamo se, nemamo kontakt. Za mene je to završena priča - rekla je Maja.
Majo, čekaj, ima neko specijalno da se obrati - prekinuo je Bora Maju, a onda joj se obratio Nikola Rumenić autor emisije "Ekskluzivno" koja se emituje na programu TV Pink.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja imam ekskluzivnu informaciju da si sa Janjušem, samo mi po potvrdi - rekao je Nikola Rumenić, Maji.
Ćao Rumeniću, to je čista laž - rekla je Maja.
Ja nisam Paparaco lov, ali ako te ovih dana demantujem sa snimkom, pazi šta ćeš - rekao je Nikola.
Ma ne, to je za mene završena priča. Nema potrebe da imamo komunikaciju i odnos - pričala je Maja.

Foto: Pink.rs/O. Bogdanović

Šta podrazumeva komunikaciju ispred jednog WC-a na splavu? Ako si ona stara Makica, javi se, odblokirao sam te - rekao je Nikola, Maji.
Pa ne, videli smo se na splavu. Ja nisam niko ko govori gluposti. Bio je kod mene u stanu posle Zadruge - govorila je Maja.

Foto: Pink.rs, E-Stock

Maja je u nastavku pričala i o svom ocu Takiju, rekla da je sada se u najboljem redu i da je u odličnim odnosima kako sa tatom, tako i sa mamom. Zatim je Maja pričala o žurki na kojoj je bila sa Draganom Mitar, Gastozom i Stefanom Šebezom.

To je sve u najboljem redu. I sa mamo i sa tatom. Dosta sam se popravila, odmorila... Bila sam sa Draganom na žurki, ona me je zvala kada je bila na žurki. Mi se družimo. Mene ne zanima ljubavni status, hoću da ostanem slobodna neko vreme. Gastoz i Šebez su super momci - rekla je Maja.

Autor: S. Kuvekalović

#Zadruga