AKTUELNO

Vodio je tešku bitku.

Marko Simičić pevač "Kao, kao benda" vodio je proteklih nedelja tešku borbu sa koronavirusom. On je 19 dana proveo u bolnici i bio je bukvalno na ivici smrti, a sada je sa svima podelio svoje iskustvo.

Temperaturu sam dobio početkom jula, a kako danima nije prolazila, testirao sam se na korona virus. Kada su mi javili da sam pozitivan, pozvali su me u ambulantu, gde su utvrdili da su mi pluća čista. Ipak, dobio sam da pijem terapiju i tada mi je rečeno da mirujem i da će sve proći - rekao je Marko i dodao:
View this post on Instagram

#winter #kaokaobend

A post shared by Kao Kao Bend Oficial (@kaokaobend_fanpage) on

Temperatura mi nije spadala, imunitet mi je bio sve slabiji, izgubio sam svu snagu i uopšte nisam mogao da dišem. Hitno sam spakovao torbu i otišao u KBC „Bežanijska kosa“. Ušao sam i zamolio sestru da me hitno priključi na kiseonik jer mi je bilo loše i mislio sam da ću se ugušiti. Videli su da sam u ozbiljno teškom stanju, priključili me na kiseonik, ponovo mi snimili pluća i ispostavilo se da imam tešku upalu oba plućna krila.

Pevač je istakao da uprkos tome što je sportski tip nije mogao lako da se izbori sa ovim nevidljivim neprijateljem, te da se osećao veoma loše i malaksalo.

Foto: TV Pink Printscreen

U Beogradu nije bilo mesta, pa sam ležao u bolnici u Pančevu. Situacija sa plućima bila je toliko teška da su me priključili na kiseonik jer je saturacija bila 86. Ko se razume, zna koliko je to loše. Plašio sam se da odem do toaleta da se ne bih ugušio na putu do kreveta. Hvatali su me napadi kašlja od kojih se ledi krv u venama. Borba s koronom mi je u svakom trenutku bila borba za život. Iako sam sportski tip, vodim zdrav život, ali uprkos svemu, u bolnici sam proveo 19 dana. Bilo mi je jako loše i smršao sam sedam kilograma - rekao je pevač "Kao kao benda".

Autor: R.L.

#Kao Kao bend

#Marko Simičić