AKTUELNO

Mnogi su odlučili da novac zarađen učešćem u rijalitiju ''Zadruga'' ulože u komforne, skupocene automobile.

Mnogi učesnici najgledanijeg rijalitija na našim prostorima ''Zadruga'' izašli su iz Bele kuće punih džepova, a svoje honorare troše na raznorazne načine. Neki su se odlučili za kupovinu nekretnina, neki za otpočinjanje biznisa, dok su neki novac uložili u kupovinu novih, besnih četvorotočkaša.

Foto: Privatna arhiva

Tako je Luna Đogani, nakon pobede u drugoj sezoni ''Zadruge'' kupila stan u Beogradu, dok je po izlasku iz treće sezone pazarila luskuzni automobil marke BMW. Kako se ranije pisalo, Luna je za ovo zadovoljstvo iskeširala 25.000 evra.

Video: Privatna arhiva

Podsetimo, Luna je pre ulaska u ''Zadrugu 3'' vozila mnogo manji i jefitniji automobil koji možete pogledati u nastavku:

Foto: TV Pink Printscreen

Popularni par Ana Korać i David Dragojević takođe su odlučili da novac zarađen učešćem u ''Zadruzi'' ulože u novu, besnu mašinu marke ''mercedes''.

Foto: Pink.rs

Video: Pink.rs

Inače, Ana i David prethodno su imali daleko skromniji i manji automobil marke ''ford''.

Foto: TV Pink Printscreen

Marko Miljković je nakon ''Zadruge 2'' kupio luksuzni automobil marke BMW sličan onome koji sada vozi i Luna, a jednom prilikom za Pink.rs otkrio je da je besno vozilo od 250 konja nazvao po svom bivšem cimeru iz Bele kuće - ''Lepi Mića''.

Autor: M.K.

#Luna Đogani