AKTUELNO

Da li lažu kad kažu da su raskinuli?

Priliku da odgovaraju na pitanja publike i voditeljke Dušice Jakovljević večeras u emisiji "Narod pita" imaju učesnici "Zadruge 3", Dragana Mitar i Edis Fetić. U program se uključila i gledateljka iz Novog Sada.

Oni su golupčići, i dalje su zaljubljeni. Edu nije uspelo ni u Novom Pazaru sa Draganom, a ja sam rekla da će uspeti u nekoj kombinaciji. Ne znam da li Edo ima neki dogovor sa ženom, a da li bude ili ne bude sa Draganom, svakako će joj pomoći. Lepa si, Dragana, hoćeš li da budeš pevačica, hoćeš li da radiš nešto drugo? - rekla je gledateljka.

Foto: TV Pink Printscreen

Mi smo se razišli. Nema potrebe da budemo u lošim odnosima. Da popijemo kafu i da razgovaramo, to je okej. Rešili smo da krenemo svako svojim putem. Emocije treba da budu po strani. Da samo momak i devojka bilo bi drugačije. Mnogo su nam zamerali. Neke stvari nismo trebali da dozvolimo da se desi, ovakva komunikacija je trebala da bude sve vreme. Bili smo nervozni, sad su se slegle stvari, sad smo se razdvojili. Ostale su lepe uspomene, da ih se setimo. Ja neću da pljuljem, dosta smo vređali jedno drugo. Ja sam veliki inadžija, to bih mogla da promenim, ne donosi mi dobro - rekla je Dragana.

Dušica je prenela Edu i Dragani utisak gledalaca, da izgleda kao da se njih dvoje dopisuju jedno sa drugim sve vreme tokom emisije.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne, ne, evo telefon - odgovorio je Edo na ovu sumnju, pa nastavio da komentariše njegov i Draganin odnos:
U afektu kažem namerno neke stavri da je povredim. Ona je žena, majka i meni to nije trebalo. Ja nju nikad ne mogu, ja ću se truditi da se raziđemo u poštovanju. Treba da se poštujemo - rekao je Edo.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako je to izgledalo, pogledajte u video-snimku u nastavku teksta.

Autor: S.M.

#Zadruga